Sanja Marinković: Tolerancija i praštanje NISU recept za srećan brak!

Autor:

07.07.2021 14:40

Foto:

Foto:

Voditeljka Sanja Marinković razvela se,početkom godine, od svog dugogodišnjeg partnera sa kojim je bila u braku 10 godina



Sanja Marinković nije mnogo komentarisala nedavni razvod, ali se ovom prilikom, osvrnula na težak period, kao i lekcije koje je naučila iz ovog iskustva.

Pročitajte i Dama godine - Sanja Marinković zablistala na crvenom tepihu! (foto)

Ata Images

 

Poznata voditeljka je prokomentarisala odnos sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom.

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou, i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo – otkrila je bez zadrške Sanja, osvrnuvši se potom na to šta za nju znači "izdaja".

Pročitajte i Vesna Dedić o Sanji Marinković - Izdaju nikad nisam praštala!

- Pre bih to nazvala izneverenim očekivanjima nego izdajama, ali svi dobijamo ono što dopuštamo i tolerišemo. U zrelim godinama sam shvatila da zaista treba da prestanemo da očekujemo, izvinjavamo se, objašnjavamo... I da treba da menjamo svoj život i odnose kada nam je dosta toga - rekla je Sanja, prenosi Telegraf.

Sanja se potom osvrnula na odnose koje gradi sa najbližim muškarcima - bivšim suprugom i sinom.

Pročitajte i Sanja Marinković iskreno o ljubavnom životu - Povremeno treperim!

- Mislim da je jako važno kakav odnos imaju mama i tata. Otac je veoma važan u odrastanju deteta i sigurna sam da, ako ne materijalnu, očevi mogu da pruže drugačiju pomoć i da učestvuju u odgajanju deteta. Kada je reč o samohranim majkama, mislim da je jako važno kako grade odnos s bivšim partnerima - rekla je Marinković za "Alo" 

- Što kažu terapeuti - imam loš mentalni menadžment i verovatno mi je i zbog toga mnogo godina trebalo da shvatim da tolerancija i praštanje nisu recept za srećan brak i da sam možda neke stvari u srcu i duši morala mnogo ranije da stavim na mesto koje mi prija i odem. Retko kad se ljutim na druge, uglavnom samo na sebe i ponekad na Strahinju (Sanjin sin, prim. aut.) Mama kaže da sam kraljica popustljivosti i tolerancije u majčinstvu, i da to neće izaći na dobro - kazala je Sanja, prenosi "Telegraf".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
B.

07.07.2021 19:31

Zivela je kako je najbolje znala i umela. Mnogo toga kasno shvatimo. Slazem se da na vreme neke stvari moraju biti resene, stavljene na mesto. Svi gresimo, klizamo se, padamo i ustajemo. Idemo dalje...