Severina je prošlost: pažnju Igora Kojića ukrala OVA devojka?

Autor:

06.07.2021 22:55

Foto:

Foto:

Nova ljubav Igora Kojića postala je glavna tema domaćih medija kada je postalo jasno da je Kojić konačno stavio tačku na ljubav s hrvatskom pevačicom.



Čini se da je Igor Kojić konačno odustao od budućosti sa svojom još uvek zakonitom suprugom Severinom. Nakon što su se odpratili sa društvene mreže Instagram, Kojić je rešio da krene dalje, što se može videti i na osnovu njegovih poteza na ovoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Naime, kako prenosi Kurir, Igorovu pažnju ukrala je mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, koja se nedavno našla u fokusu domaće javnosti nakon pesme koju je objavila, a koja je posvećena njenom bivše momku Mihajlu Veruoviću.

Pročitajte i Severina i Igor Kojić OVIM potezom stali na kraj brojnim glasinama o razvodu: sada je sve jasno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Ovu konstataciju potvrdio je i Igor, nakon što se među odabranim profilima koje Igor Kojić prati našao i Anđelin. Kako dalje navodi pomenuti mediji, Igor je toliko opčinjen mladom pevačicom da joj konstantno odgovara na storije, upućuje joj komplimente, iako je ona za sada nema na njegove reči hvale. Čakk šta više, Anđela mu nije uzvratila praćenje na Instagramu.

Podsećanja radi, nakon što je Kebin sin otpratio Severinu s Instagrama usledio je niz objava kojima je, čini se, Igor hteo da dokaže javnosti da se ne opterećuje rastankom, te da uživa u odličnom društvu i čarima crnogorskog primorja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

07.07.2021 05:42

Koje ste vi smeće imate li pisati o čemu pametnijem nego o usta*kon sm*ću koje je napstilo jednu bu*alu. Demokratski objavite.