Iznenađenje

Severina i Igor Kojić OVIM potezom stali na kraj brojnim glasinama o razvodu: sada je sve jasno!

Autor:

05.07.2021 20:15

Foto:

Foto:

Ljubav Severine i Igor Kojića i zvanično se ugasila. Par koji je prethodnih godinu dana bio glavna tema medija u regionu ovim potezom stavio je kraj na glasine o razvodu?



Njihova ljubav važila je za jednu od najjačih, konstantno su se trudili da javnosti dokažu koliko se vole. Međutim, nakon određenog vremena, čini se da se varnica ugasila, a Severina i Igor su se udaljili. Popularna pevačica povukla se u Hrvatsku, dok Igor vreme provodi u Srbiji, bez ikakvih naznaka da će se videti ili pokušati da razreše nesuglasice koje ih muče.

Instagram

 

Ipak, činjenica da su jedno drugo pratili na društvenoj mreži Instagram ostavila je tračak nade kod njihovih obožavalaca da je pomirenje ipak moguće, ali i ta opcija je otpala, s obzirom na činjenicu da se od skoro, Severina i Igor na prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Na ljubav Severine i Igora Kojića stavljena tačka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Čini se ipak, da ovakav razvoj događaja nije preterano potresao Igora, koji je odlučio da vrele letnje dane provede na crnogorskom primorju sa prijateljima, a njegov osmeh dovoljno govori. On konstantno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli interesante trenutke sa letovanja, te zaista deluje kao da je potpuno odustao od braka sa popularnom pevačicom.

Pročitajte i Severinina seksi razglednica sa Maldiva! Igor nije s njom...

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading