Osveta se servira hladna: Bred mu muvao bivšu, a on dočekao Anđelinu

Autor:

03.07.2021 16:30

Foto:

Foto:

Lepota Anđeline Džoli odavno ga je očarala. U svojoj pesmi Party monster iz 2016. opisuje lepotu devojke iz pesme naglašavajući da ima usne kao Anđelina Džoli.



Američka glumica Anđelina Džoli (46) i popularni pevač Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd (31) viđeni su zajedno u Los Anđelesu, gde su proveli nekoliko sati u poznatom italijanskom restoranu.

Pročitajte i Sličnost je neverovatna - majka Anđeline Džoli važila je za prelepu ženu!

Photo by Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia

 

Kako navode strani mediji, glumica je na sastanak došla u elegantnoj svilenoj haljini crne boje, dok je pevač bio nešto ležernije obučen.

Svi se pitaju šta je bio razlog njihovog sastanka i da li je po sredi možda osveta poznatom glumcu, Anđelininom bivšem, Bredu Pitu!

Pročitajte i Još jedno holivudsko pomirenje na pomolu - Anđelina Džoli se vraća bivšem mužu

Getty images

 

Naime, pre nekoliko godina se spekulisalo da je Anđelina tražila razvod nakon što je videla fotografiju na kojoj Bred Pit ćaska sa Selenom Gomez, s kojom je The Weeknd bio u vezi pre toga, a izvori su tvrdili da se glumac tada besramno udvarao mnogo mlađoj koleginici.

Inače, Anđelina i Abel su restoran napustili odvojeno, što je dodatno podgrejalo sumnje, dok izvor blizak muzičaru tvrdi da je povod večere bio profesionalne prirode.

Pročitajte i Anđelina Džoli -  Predugo sam sama

Gareth Cattermole, Getty Images for Disney via Guliver

 

- On je definitivno fokusiran na ulazak u filmsku industriju. Glumiće u novoj seriji HBO-a - rekao je neimenovani izvor.

Inače, Džoli i Abel pripadaju istom kultu, pa postoji mogućnost da je to bio povod njihovog sastanka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading