Posle perioda velike tuge konačno ima razloga za osmeh: Severina oduševljena radosnim vestima!

Autor:

30.06.2021 16:00

Foto:

Foto:

Severina konačno s osmehom. Pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje prelepim vestima



,Buru emocija koju je Severina proživela 2012. godine, kada je na svet donela sina, Aleksandra (9), pevačica je ponovo proživela nedavno, kada je saznala da je njena porodica postala bogatija za preslatkog dečaka. Severinina nećaka, Mia Popović (30) u klinici u Zagrebu na svet je donela zdravog dečaka, saznaje hrvatsko izdanje magazina Gloria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina konačno sa osmehom

Njen izabranik Ivan Lepušić, ali i kompletna porodica daće sve od sebe kako bi porodičnu kuću pripremili za dolazak naslednika. S obzirom na činjenicu da Mia i Ivan žive u Severininom komšiluku, verujemo da će pevačica biti najveća podrška svojoj nećaki, ali i ispomoć u podizanju dečaka.

Ljubav prema nećaki Severina nikad nije krila, čak šta više, nedavnom rođendanskom čestitkom, pevačica je otkrila da je upravo ona odabrala ime za devojčicu koju je pre 30 godina Severinina sestra Marijana donela na svet. 

Pročitajte i Put u ponor: Severina pokazala od kakvog je materijala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Postoje u nama neki osećaj koje ne možemo pretočiti u reči... Kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... Jer je mila i jer je moja. S ponovom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh sa lica i da te sreća prati gde god krenula. Srećan rođus, okrugli 30. Voli te ponosna tetka - glasila je pomenuta čestitka koju je Severina namenila nećaki.

Pročitajte i Severina odbila Igorovu ponudu: Neću da te vidim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ovaj događaj, verujemo, konačno će vratiti osmeh na lice poznate pevačice, koja u poslednje vreme zaista proživljava teške trenutke, a možda baš ovaj događaj bude prekretnica u Severinonom daljem životu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading