Miodrag Dragičević u potpuno novoj ulozi: glumac van sebe od sreće

Autor:

28.06.2021 10:35

Foto:

Foto:

Glumac Miodrag Dragičević i njegova izabranica Olivera Bacić nisu mogli da sakriju sreću povodom prelepih vesti



Mladi glumac Miodgrad Dragičević srca domaće publike osvojio je nizom uloga u popularnim domaćim ostvarenjima. A upravo na setu upoznao je i ljubav svog života, Oliveru Bacić. Sudbonosni susret dogodio se tokom snimanja serije 'Žigosani u reketu', gde je Miodrag tumačio ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane. Nije mnogo prošlo, a Olja i Miodrag shvatili su da dele mnoštvo zajedničkih interesovanja, te su uplovili u ljubavnu vezu, koju se, navodno, krunisali i prinovom.

Naime, informaciju o pojačanju u porodici mladi par još uvek ne želi da podeli sa javnošću, te su obavestili samo najbliži krug ljudi. 

- Nedavno su saznali da će se ostvariti kao roditelji. Raduju se zbog prinove, a vest su podelili samo sa najbližima. Sem najuže porodice i nekoliko bliskih prijatelja niko drugi ne zna da je Olivera u drugom stanju - otkriva izvor blizak paru za Kurir.

Pročitajte i Najpopularniji inspektor u Srbiji: Ko se sve pridružuje Bikoviću u "Južnom vetru 2"?

Kako dalje navodi pomenuti izvor, budući roditelji presrećni su ovakvim razvojem događaja, te jedva čekaju da se okušaju u, za njih, potpuno stranoj ulozi roditelja.

- Još uvek ne znaju kog je pola beba, a to im nije ni važno. Sigurni su da bi se odlično snašli i sa dečakom i sa devojčicom. Jedva čekaju sve što predstoji u vezi sa bebom - zaključio je izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading