Šokantna ispovest Ace Lukasa: Kako funkcioniše estrada iza bine?

Autor:

27.06.2021 16:45

Foto:

Foto:

Knjiga Ace Lukasa podigla je mnogo prašine u domaćim medijima poslednjih dana



Aca Lukas nedavno je objavio autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je otkrio detalje iz života za koje javnost nije znala.

Pročitajte i Aca Lukas ne ponavlja stare greške

Ata Images

 

Pevač je priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, opisao hapšenje tokom Sablje, susret s pripadnicima zemunskog klana i Cecom Ražnatović u Centralnom zatvoru, ali je pisao i o detaljima žestokih svađa sa tadašnjom suprugom Sonjom Vukasnović.

Bez cenzre i pardona, pevač se obračunao i sa mehanizmima estrade, koji, kako on to predstavlja, licemerno funkcioniše, i to podalje od očiju javnosti. Kao primer toga izneo je slučaj svadbe Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Pročitajte i Ovako je počela ljubav Aleksandre i Filipa Živojinovića - Supružnici objavili prelepe vesti!

Andreja Damnjanović

 

- Dve godine posle našeg konačnog raskida njena (Sonje Vuksanović prim.aut.) prijateljica Lepa Brena je pripremala svadbu – ženio se Filip sin Bobe Živojinovića iz prethodnog braka. Svadba je najavljivana kao događaj koji je već unapred uzdrmao ceo Balkan jer je izabranica Filipovog srca bila Aleksandra Prijović. Ne znam da li je taj događaj uzdrmao Balkan, ali znam da je dobro uzdrmao srpsku estradu. Bilo je pitanje prestiža ko će biti pozvan na svadbu i ko je od pozvanih predviđen da nešto otpeva - napisao je Lukas u knjizi.

“Aco zovem te da mi dođeš na svadbu”, javio mi se Filip.

Lukas opisuje celu situaciju kao potpuno nelogičnu - s jedne strane on ne govori sa Brenom, svašta je o njoj pričao u štampi i pisao na svom instagram profilu, a oni ga pozivaju na svadbu. Lukas tvrdi da je Filip tu samo figura, da je Brena glavna, a on samo njen glasonoša.

Pročitajte i Lepa Brena pokazala skupocenu jahtu: ovako pevačica uživa!

Andreja Damnjanović

 

- Hvala ti Filipe, na pozivu. Ali ja imam jedan uslov.

- Koji uslov?

- Uslov je da na svadbi ne bude Brena.

Tada, kako piše Lukas, počinje dvonedeljna diplomatska igra.

- Sve sa zadatkom da budem živ ili mrtav priveden na svadbu. Bio sam na nekoj promociji u Beton hali, na Savskom keju. Za susednim stolom je sedela Brenina prijateljica Danica, koja inače živi u Majamiju. Ona je i Sonjina drugarica. Drže se kao klupko zmija.

Pročitajte i Nove potresne informacije o životu Ace Lukasa - Sonja me je varala sa ovim poznatim košarkašem

- Aco, pa nemoj tako. Pozvan si na svadbu. Takav poziv se ne odbija. Brena te poštuje.

- Dobro, Danice. Da li su pozvali Sonju na svadbu?

- Pa, nismo. Zvali smo tebe – kazala je Danica u množini.

- Sram vas bilo. Niste zvali Sonju, da bih ja došao – rekao sam uz bujicu sočnih psovki - napisao je Lukas.

Lukas ističe kako nisu zvali Sonju s kojom svakodnevno ispijaju kafu i dele najintimnije trenutke, a zvali su njega koji ih neprestano proziva i naziva klošarima i kokoškama.

- Između posla i prijateljstva opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.

Pročitajte i Gordana Šaulić prisetila se poslednjeg susreta sa svojim pokojnim suprugom - Moj ceo život je bio Šaban!

Ataimages

 

- Znaš ko me je zvao na svadbu? - pitao me je Šaban.

- Znam. Brena i Boba.

- Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dve pesme da otpevam na svadbi.

Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas, a prenosi Mondo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading