Majka i ćerka

Sličnost je neverovatna: majka Anđeline Džoli važila je za prelepu ženu!

Autor:

26.06.2021 17:00

Foto:

Foto:

Roditelji Anđeline Džoli nalaze se u senci proslavljene glumice, a malo je poznato da je čuvenu lepotu glumica nasledila upravo od majke Maršelin Bertran.



Kraj njenog imena vrlo često možete čuti epitet najlepša žena na svetu. Njen prodoran pogled i čuveni osmeh vremenom su postali simbol Holivuda, međutim, malo je poznato da je neverovatnu lepotu Anđelina Džoli nasledila od svoje majke, takođe glumice, Maršelin Bertran.

Nažalost, Anđelina je prerano morala da se oprosti od svoje majke, koja bi danas imala 71 godinu. Koliko je bila predana roditeljstvu, te želji da Anđelinu izvede na pravi put, govori i činjenica da je zapostavila svoju karijeru nakon što se ostvarila kao majka.

Sa svega 21 godinom, Maršelin se udala i na svet donela sina Džejmsa. Na devojčicu je morala da sačeka pune dve godine, nakon čega je na svet donela Anđelinu Džoli. Međutim, njen brak sa Džonom Vojtom, Anđelinim ocem, nije potrajao dugo te se neslavno završio. Posle svega pet godina u bračnoj zajednici, Maršelin je odlučila da podnese zahtev za razvod i stavi tačku na to poglavlje svog života.

Pročitajte i Još jedno holivudsko pomirenje na pomolu: Anđelina Džoli se vraća bivšem mužu

Činilo se da Maršelin neće pružiti ljubavi još jednu šansu, no, u šestoj deceniji života, svoju ruku obećaa je Tomu Besamru, sa kojim je živela do trenutka kada ih je njena iznenadna smrt rastavila.

Kako bi odala počast preminuloj majci, Anđelina je 2008. godine, sa svojim tadašnjim suprugom Bred Pitom odlučila da ćerkicu nazove po njenoj pokojnoj baki, Vivijen Maršelin Džoli Pit.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading