Vesna Dedić pre skoro 30 godina u zagraljaju misterioznog mladića

Autor:

23.06.2021 21:00

Foto:

Foto:

Spisateljica Vesna Dedić dugi niz godina nalazi se na sceni, a nedavno je sa svojim obožavateljima podelila veoma interesantnu fotografiju.



Vesna Dedić dugi niz godina nalazi se na javnoj sceni, te je postala prepoznatljivo lice širom regiona. Ipak, retko ko pamti kako je popularna voditeljka izgledala na početku svoje karijere.

Nedavno, Vesna je na svom Instagram storiju objavila fotografiju, koja je prema njenim rečima, stara više od dvadeset godina. Na pomenutoj fotografiji voditeljka pozira sa misterioznim mladićem na jednom od brojnih događaja na kojima je prisustvovala.

Instagram screenshot

 

Povod za objavu jeste rođendan misterioznog momka, koji je prema rečima Vesne Dedić danas izuzetno uspešan muškarac, na koga je ona zaista ponosna.

- Ovo dete postalo je ozbiljan muškarac, na kojeg sam ponosna i kojeg obožavam. Srećan rođendan - poručila je Vesna.

Pročitajte i Vesna Dedić potpuno iskreno: Svi se stidimo svog tela, a sve je manje ljudi koji se stide svog mozga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@spalevyc)

Mladić sa slike danas je čovek, zove se Marko Spalević, a takođe se bavi javnim poslom, tačnije domaćin je podkasta 'Moja priča'. U njegovoj autorskoj emisiji gostuju uglavnom mlađa generacija muzičkih zvezda, među kojima su Sara Jovanović, Angelina, ali i mnogi drugi uticajni mladi ljudi.

Komentari. (0)

Loading