Vedrana Rudan izgovorila sudbonosno 'da' 16 godina mlađem partneru!

Autor:

22.06.2021 21:30

Foto:

Foto:

Udala se Vedrana Rudan, vest je koja je ove večeri odjeknula u medijima u regionu, a Hrvatska novinarka potvrdila je ova pisanja, te je ispričala kako je izgledao svečani događaj.



Vest o njenoj udaji iznenadila je javnost u regionu, pogotovo zbog činjenice da je njen partner, sada i suprug mlađi od nje 16 godina. Međutim, Vedrana ne misli da su godine prepreka pravoj ljubavi, šta više oduševljena je što je njihova ljubav konačno i ozvaničena.

- Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika je svirala Lenjinov marš - napisala je između ostalog Vedrana, revoltirana dešavanjima koja su prethodila venčanju, a prenosi NovaS.

Pročitajte i Razotkrivanje: Vedrana Rudan

Ataimages

 

Ona je do tančina opisala i kako je izgledao svečani čin, te trenutak venčanja kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

- Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da 'da'. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje devojke su nas obasipale laticama ceća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen - ispričala je novinarka, te je za kraj otkrila i da je njena kuma izuzetno emotivno podnela sve - kuma Hela je plakala - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Margareta Mrdjanov

24.06.2021 11:52

Nek joj je sa srećom! Čestitke na hrabrosti! Bolj nego moje dugogodišnjeg udovistvo!