Moć transformacije: Tri faze Sofije Milošević

Autor:

22.06.2021 14:30

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević prepoznatljivo je lice, a kao jedna od najpopularnijih manekenki, ona je oduvek bila pod budnim okom javnosti. Međutim, koliko god da smo pomno pratili, promakla nam je ogromna transformacija, koja nam se dogodila, takoreći, "ispred nosa"



Tek kada uzmemo uzorak iz mora fotografija nastalih od 2008. do danas, videćemo da se Sofija od devojčice transformisala u mladu ženu. A s obzirom na to da je na tri fotografije, iz tri različita perioda, ponekad baš teško naći sličnost, možemo reći da vreme, zaista, čini svoje.

Pročitatje i Sofija Milošević napravila promenu o kojoj će se pričati, manekenka iznenadila obožavaoce! (foto)

Nekoliko frajera obeležilo je ljubavni život poznate manekenke. Dekada koju su obeležili sportisti, karakteristična je i po tome što zahvata period devojaštva, odnosno burne dvadesete Sofije Milošević.

Pogledajte kako je Sofija izgledala 2010, kada je bila u vezi sa Filipom Živojinovićem.

Pročitajte i Sofija Milošević - Nažalost, Luka mi ne udeljuje komplimente!

Privatni album (2008. godina)

 

- Volim muškarce sa stavom, one koji tačno znaju šta žele u životu. Pri prvom susretu posebno obraćam pažnju na njihove manire. Odbijaju me nesigurni, nevaspitani i nekulturni muškarci - govorila je tek punoletna Sofija o Filipu.

Sa teniserom Viktorom Troickim, Sofija je započela romansu 2014. Nakon 10 meseci zabavljanja, manekenka je stavila tačku na vezu sa sportistom iako se pričalo da će se njih dvoje venčati.

Pročitajte i Sofija Milošević se prisetila prošlosti - Deluje mi sve kao noćna mora!

Vidoje Manojlović

 

U novembru 2018. godine saznalo se da je Sofija u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Međutim, ubrzo nakon što su potvrdili vezu, saznalo se da su prekinuli. Potvrda veze i raskid desili su se istog meseca. Potom je usledilo pomirenje, a nakon tog pomirenja stvari su se definitivno smirile. U martu 2020. godine Sofija je na Instagramu obelodanila da je u drugom stanju

Pročitajte i Sofija Milošević - Zanosno telo u kupaćem kostimu

Ata Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading