Ivana Stamenković Sindi: Kada mi je oduzeto dete prestala sam da se bavim muzikom

Autor:

20.06.2021 16:00

Foto:

Foto:

Osim što je na nagovor kćerke Petre ponovo ušla u muzički studio i snimila dve nove pesme, model Ivana Stamenković Sindi dizajnirala je kolekciju trenerki koju planira da predstavi na jesen



Nakon osam godina, model Ivana Stamenković Sindi (42), na nagovor kćerke Petre, vratila se u muzički studio. Već je spremila dve pesme, treća je na putu. I to nije sve. U naletu kreativne energije, aktivnije je počela da se bavi svojom drugom velikom ljubavlju - dizajniranjem odeće.

Pročitajte i Ivana Stamenković Sindi o Sandri Meljničenko - Nije mi žao što se ne družimo, nikada nismo bile najbolje drugarice

- Kada mi je oduzeto dete, što je bio najteži period u mom životu, apsolutno sam prestala da se bavim muzikom. Išla sam godinama na sud i bila potpuno posvećena toj borbi. Zbog toga sam napravila veliku pauzu u karijeri, čini mi se da sam poslednju pesmu snimila pre sedam-osam godina. Iako majka nikad ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je dete oduzeto, sada su regulisani odnosi između bivšeg supruga i mene. U korektnim smo odnosima zbog Petre, koja je sad već velika devojčica i sve je mnogo lakše nego ranije. Vreme koje provodimo zajedno je kvalitetno, družimo se, pričamo o svemu. Mi smo kao dve najbolje drugarice, izgradile smo divan, blizak odnos koji će, verujem, s vremenom postati još bolji.

Pročitajte i Sindi Models konačno progovorila o ćerki - Mi smo najbolje drugarice

Tek danas shvata popularnost koju je kao članica grupe Models imala devedesetih godina.

- Sve je to bilo mač sa dve oštrice. Mnogo sam bila mlada i tek nedavno mi je postalo jasno kako je sve to moglo drugačije da utiče na mene. Imala sam sreću da su me roditelji vaspitali tako da na slavu gledam kao na deo posla kojim se bavim. Da me ona ne ponese, da slučajno ne pomislim da sam nešto posebno i da je bavljenje muzikom posao kao i svaki drugi. Mnogo mi je pomoglo to kućno vaspitanje, a i otac koji je u početku, kad sam počela da pevam u Modelsicama, išao na sve naše nastupe, pratio nas i bio neizmerna podrška. On nije iz muzičkog sveta, ali mi je pružio svu moguću zaštitu i pomoć. Da nije bilo tako, lako sam mogla da se odam porocima i nekim drugim lošim stvarima koje idu uz estradu.

Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading