Ivana Maksimović Anđušić: Ako i treće bude muško, usvojiću devojčicu!

Autor:

15.06.2021 21:30

Foto:

Foto:

Dok željno iščekuje septembar kada bi trebalo da podari život drugom nasledniku, strelkinja Ivana Maksimović Anđušić ulaže mnogo vremena i energije kako bi dvoipogodišnjem sinu Filipu objasnila da u njihovu porodicu stiže novi član



Predstojeće leto biće veoma uzbudljivo za reprezentativku Srbije u streljaštvu Ivanu Maksimović Anđušić (31). Osim što je u šestom mesecu trudnoće i u septembru će na svet doneti drugog sina, sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem, očekuje promenu adrese na kojoj će živeti. 

Pročitajte i Ivana i Danilo Anđušić otkrili pol bebe, najmlađ član porodice oduševljen!

Jakov Simović/Gloria

 

- Danilov ugovor sa Burgom završava se početkom jula i praktično smo već napustili gradić Burg an Bres u blizi Liona gde smo proveli prelepe dve godine, upoznali dosta divnih ljudi i putovali na božanstvena mesta - objašnjava Ivana i dodala da ih druga trudnoća nije iznenadila.

- Danilo i ja smo oduvek pričali o tome kako želimo da imamo veliku porodicu. Iznenađenje je možda to što je došla ranije nego što smo se nadali - a potom se Ivana osvrnula na pol bebe.

Pročitajte i Ivana Maksimović i Danilo Anđušić - Iskrena ljubav se ne može sakriti

Jakov Simović/Gloria

 

- Slažem se da je uvek najvažnije da se rodi živo i zdravo dete, ali isto tako moram priznati da sam priželjkivala devojčicu. Moja mama i ja imamo predivan odnos i volela bih da jednom i ja imam kćerku s kojom ću tako lepo da se slažem. Da li će treće dete biti žensko, ne znam, a ako se opet desi da bude dečak, ideje da imam kćerku se ne odričem, makar usvojili jednu devojčicu. Prosto ne može da se dogodi da nemam kćerku.

  Ceo tekst u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading