Hajdi Klum u žestokom sukobu sa svojim ocem, a sve zbog ovoga!

Autor:

12.06.2021 20:30

Foto:

Foto:

Nemački supermodel Hajdi Klum započela je pravnu bitku sa svojim ocem Ginterom oko komercijalnih prava nad imenom njene kćerke Leni, takođe manekenke



Taman kada se činilo da je u najboljoj životnoj fazi, nakon što se udala za nemačkog muzičara Toma Kaulica (31), manekenka Hajdi Klum (48) započela je pravnu bitku sa ocem Ginterom Klumom (75) oko komercijalnih prava nad njenom najstarijom kćerkom, Helenom - Leni (17), takođe manekenkom, koju je dobila dok je bila u emotivnoj vezi sa italijanskim biznismenom Flaviom Bijatoreom.

Gettyimages

 

Ginter je u martu registrovao unukino ime kao zaštitni znak na području Evropske unije, a isto je učinio i s Leninim nadimkom Mausekatze, što u prevodu znači mišmačka. Posle nekoliko razgovora sa ocem i insistiranja da on povuče registraciju nad Leninim imenom, Hajdi je odlučila da pravno ospori njegova prava i pokuša da izbori kćerkino ime za sebe.

- Ukoliko Ginter Klum prekrši prava treće strane, preti mu zabrana korišćenja imena, koja će ga koštati četvrt miliona evra ili šest meseci zatvora - objasnio je advokat Štefan Ruben, zastupnik Hajdi Klum, dodajući da zabrana još nije stupila na snagu.

Pročitajte i Hajdi Klum odsekla sama sebi šiške kao bi iznenadila muža

Gettyimages

 

Pretnja robijom

Nakon ove izjave, Ginter je objavio pismo na svom instagram profilu u kom je napisao kako mu se “preti i robijom”. On insistira na tome da bude zadužen za zaštitu autorskih prava, odnosno zaštitnih znakova porodice Klum, a budući da je Leni nazvana po njegovoj majci, veruje da bi pravo na korišćenje imena trebalo da pripadne njemu.

- Leni je dobila ime po mojoj majci Leni. Prava na zaštitu imena Leni Klum pripadaju meni - izjavio je Ginter za Sunday Mirror.

Pročitajte i Nakon 20 godina, Leni zauzima mesto svoje slavne mame Hajdi Klum!

Profimedia

 

On je do pre nekoliko godina bio i Hajdin menadžer, ali su tu saradnju prekinuli nakon što se ona leta 2019. udala za Toma Kaulica, gitaristu benda Tokio Hotel. U međuvremenu, ulje na vatru dolio je bivši manekenkin suprug, britanski pevač Sil, koji je usvojio Leni, a s kojim Klumova ima sinove Henrija, Johana i Lua, naglasivši kako nije srećan što je Leni krenula majčinim stopama i odlučila se za karijeru modela.          

Komentari. (0)

Loading