Miki Manojlović o svom nasledniku: mogu da dam savet, ali ništa ne vredi dok to ne prođe sam!

Autor:

11.06.2021 22:30

Foto:

Foto:

Miki Manojlović - porodica čuvenog glumca ne preferira javni život, a sam glumac o članovima ista vrlo retko priča za medije.



Glumac Predrag Miki Manojlović trenutno se nalazi u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, gde snima 'Strica', filmski prvenac reditelja Davica Kapca i Andrije Mardešića. Slobodno vreme koristi kako bi uživao u društvu prijatelja i porodice koja boravi u Zagrebu, a tom prilikom za tamošnje medije dotakao se i svoje porodice, te naslednika, koji ima potpuno drugačiju viziju života od njegovih roditelja.

Ataimages

 

- Moj Ivan je tek maturirao i zabranjuje mi da pustim to što radi. Ostavlja trajni trag, kao da piše dnevnik svog unutrašnjeg sveta. Objavio je tri pesme za koje je napisao i muziku. Traži svoj put. Njegovo pesništvo u ovom vrenu je impresivno - ističe Miki, te nastavlja:

- Samo dvaput me je gledao u pozorištu. Bio je na premijeri 'Kralja Lira'. Tad je prvi put bio u zagrebačkom HNK, mada je i ranije dolazio u Zagreb. Moja tašta je Zagrepčanka, njegov bratić i rođaka su tu. Gledao je i rekao mi 'Ćale, nisam znao da možeš biti takav'. Mislio je na strogoću koju nemam prema njemu, kao 'moj tata može biti i zajeban'.

Pročitajte i Miki Manojlović dobio nagradu za životno delo

Boško Karanović

 

S obzirom na njegovu narav, Mikijev naslednik Ivan katkad ga i ne posluša, međutim zbog toga je tu 'glavni policajac' majka Tamara Vučković.

- Kao i svim dečacima u tom uzrastu, čupam mu reči iz usta. S Tamarom je mnogo življi i uvek završava tako da mama nekako gnjavi. Pa tata ispada kul, a mama gnjavatorka. Ali to su mame. I moja je bila takva. Mogu da dam savet, ali ništa ne vredi ako sam ne prođeš kroz to neko svoje iskustvo. Mladost ne sluša šta govorite. Da makar čuju šta bi moglo biti. Iskustvo je neprocenjivo i zato je veoma važno da se što pre odvoji od roditelja - objašnjava Miki.

Pročitajte i Miki Manojlović: Moja knjiga otkriva ko sam

Miodrag iz prvo braka ima ćerku Čarnu, a kako dalje ističe glumac svoju decu naučio je bitnijim vrednostima od novca, koji je, nažalost sve važniji u životima mladih.

- Moji nisu takvi. Drago mi je da tako ne misle. Nemaju to. Povukli su neku vrstu prave skromnosti. Ne traže. Nije im imati i pokazivati cilj u životu. Učio sam ih zadacima, spremanje kreveta je bio proces, trajalo je to četiri-pet godina. Kad je to napokon počeo da radi, rekao sam: 'Bravo sine', baš kao i kad je napokon dobio dvojku iz matematike - zaključio je šaljivo glumac.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading