Veliko izenaneđenje

Metju Peri stavio tačku na ljubav: želim joj sve najbolje!

Autor:

12.06.2021 15:05

Foto:

Foto:

Nekoliko dana posle prikazivanja specijala ‘Friends: The Reunion’, glumac Metju Peri potvrdio je da je raskinuo veridbu sa više od dve decenije mlađom književnom agentkinjom Moli Harvic



Dok je ceo svet slagao utiske o specijalu “Prijatelja” (Friends: The Reunion), Metju Peri (51) potvrdio je za People da je raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom književnom agentkinjom Moli Harvic.

- Ponekad stvari jednostavno ne uspeju i ovo je jedna od takvih situacija. Želim Moli sve najbolje - kratko je glumac prokomentarisao odluku.

Profimedia

 

Rastanak se desio jednako brzo i neočekivano kao i veridba novembra prošle godine. Posle nekoliko raskida i mirenja preko društvenih mreža, Metju i Moli su najavili da imaju “ozbiljne planove za zajedničku budućnost”, što su mnogi protumačili kao želju da se ostvare u roditeljskim ulogama.

- Odlučio sam da se verim. Srećom, kad mi se javila ta ideja, slučajno sam se zabavljao s najdivnijom ženom na svetu - šaljivo, u svom stilu, prokomentarisao je glumac iznenadnu odluku da vezu sa Moli podigne na viši nivo.

Vernost i poneka seda

U vreme zaključavanja zbog pandemije virusa korona Metju i Moli su započeli zajednički biznis kreiranja i pravljenja sportske opreme u malim, ograničenim serijama. Posao im je dobro krenuo, imali su narudžbine od velikih trgovinskih lanaca, što je doneklo narušilo njihovu prvobitnu ideju da prave odeću namenjenu urbanoj i obrazovanoj populaciji koja živi u velikim gradovima.

Profimedia

 

Za glumca su naredne nedelje i meseci veoma bitni, imajući na umu da je prethodnih godina često patio od depresije i borio se sa alkoholizmom. Zbog te činjenice mnogi njegovi prijatelji, kao i poštovaoci, izražavaju bojazan da bi Čendler Bing iz “Prijatelja” posle raskida emotivnog odnosa sa Moli mogao ponovo da se vrati lošim navikama. Strepnju donekle amortizuju dobre reakcije publike na ponovno okupljanje šestoro drugara iz super popularnog serijala.

Pročitajte i Žurka se nastavlja za mnogobrojne obožavaoce kultnih "Prijatelja"

Instagram

Moli Horvic

 

Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Met Leblank, Dejvid Švimer i Metju Peri snimili su sprecijal “Friends: The Reunion”, koji je naišao na topao prijem kod publike. Sedamanaest godina posle emitovanja poslednje epizode serije, sa ponekom sedom na glavi, Fibi, Rejčel, Monika, Džoi, Ros i Čendler pokazali su da još imaju verne pratioce. 

- Smešno je kad se okupimo kao da nije prošlo toliko vremena. Nastavljamo tamo gde smo stali - rekao je Met Leblank povodom susreta sa starim prijateljima, dok se Metju Peri nadovezao:

- Među nama, očigledno, postoji magija.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading