Ana Ivanović i Bastijan doneli iznenađujuću odluku: ovo je njihov novi poziv!

Autor:

09.06.2021 19:05

Foto:

Foto:

Ana i Bastijan odlučili su da se posvete sasvim novom, za njih neočekivanom pozivu.



Bračni par Ivanović-Švajnštajger uveliko su u penziji, te uživaju u skladnom porodičnom životu sa svojim naslednicima. Ana i Bastijan bili su izuzetno posvećeni svojim karijerama, a kako su otišli u zasluženu penziju posvetili su se svemu što do tada nisu stigli da urade.

Ipak, deluje da bračni par želi svoje vreme da posveti novom pozivu, za njihove obožavaoce potpuno nečekivanom. Naime, njih dvoje odlučili su da se posvete poljoprivredi, te da svoju porodičnu oazu urede po potrebi njihove nove bašte.

Pročitajte i Bila je to velika ljubav: Ana Ivanović je pre Bastijana ljubila ovog košarkaša!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Čitavu stvar obelodanili su interesantnim video snimkom, koji je za kratko vreme sakupio veliki broj sviđanja, te komentara koji su oduševljeno pružili podršku njihovom novom životnom izazovu.
 

Komentari. (1)

Loading
Miljana

10.06.2021 10:56

Ma kakva poljoprivreda, ljudi, aman? Prvo se informišite o nečemu, pa pišite i pričajte. U CH, a verovatno i u D, svi su po zakonu obavezni na "društveno koristan rad" van radnog vremena, tj. moraju urediti zelene površine, okućnice, tu gde obitavaju. Pa, nekj sami naprave svoje vrtove/povrtnjake, a neki plate, pa im kućni pomoćnici to urade, oni se pojave tu i tamo, da zaliju, nešto uberu, da budu vidjeni da i oni tu "nešto rade". To je svakako korisna zanimacija i pohvalna za to dvoje ljudi.