Poznata glumica Zlata Numanagić, najpoznatija po narandžastoj haljini i šeširu iz „Otpisanih“, a potom i kao Lola Golubović u „Srećnim ljudima“,  danas je na televiziji K1 objasnila kakve muke ima sa medijima i javno objavila da – živi u Beogradu

- Ne znam zbog čega je ta Albanija toliko zanimljiva tabloidima pa i dalje pišu da tamo živim. Naime, pre nekoliko godina sam sa prijateljicom letovala u Albaniji i nas dve, avanturistkinje, shvatile smo da tu ima potencijala za ugostiteljstvo. Pričale smo o tome da otvorimo restoran i to smo uradile, ali je on radio svega četiri i po meseca. U periodu od aprila do septembra. Taman smo počele da zarađujemo, ali ja sam imala mnogo posla u Beogradu i nisam više mogla da putujem, a prijateljica nije mogla da mi nađe zamenu. I restoran smo zatvorile – kazala je Zlata u emisiji „Kec na jedanaest“. – To je bilo pre nekoliko godina. Tu sam.

Pročitajte i Zlata Numanagić: Biti roditelj je jedina definitivna odluka u životu

Televizija K1

 

Poznata glumica kazala je i da nema ništa protiv da glumi bake, ali urbane.

- Ne mogu da budem ona baba sa crnom maramom pored šporeta. Ali postoje, valjda, i urbane babe u farmerkama. I na kraju krajeva, ko će da igra babe ako smo sve zategnute – sa osmehom je kazala Zlata i istakla da se oseća sjajno i da je puna energije. - Više ne govorim dobro sam nego vakcinisana sam. Dobro se osećam i zaista sve dolazi iznutra. Imam takav mentalni sklop da sam uvek dobre volje. To je dorćolska energija. Lokal patriota sam oduvek i zauvek – kazala je Zlata na K1.  

Komentari (0)

Loading