Neverovatna situacija

VELIKI OBRT! Ove reči Kim Kardašijan mogle bi potpuno da promene situaciju sa Kanje Vestom!

Autor:

08.06.2021 22:00

Foto:

Foto:

Kim Kardašijan i Kanje Vest neprestano popunjavaju novinske stupce pričom o svom razvodu, a u jeku glasina ovaj potez Kim mogao bi sve da promeni.



O njihovom razvodu do sada napisano je pregršt tekstova, neki su čak išli toliko daleko da su izvestili i o novoj ljubavi atraktivne starlete, ipak čini se da niko zapravo ne zna šta se dešava iz zatvorenih vrata u porodici Kardašijan-Vest.

SMG / Zuma Press / Profimedia

 

Danas je, popularni reper Kanje Vest proslavio 44. rođendan, mnoštvo čestitki dobio je Kanje, međutim jedna od njih izdvojila se kao posebno zanimljiva svetskoj javnost. Naravno, reč je o njegovoj dugogodišnjoj ljubavi, Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda je uprkos brojnim poniženjima i aferama koje je doživela od Kanjea odlučila da mu uputi izuzetno emotivno čestitku.

Pročitajte i Kanje je prošlost, ovo je novi dečko atraktivne Kim Kardašijan

- Srećan rođendan! Voleću te dok sam živa - poručila je Kim, uz fotografiju njihove porodice. Ova objava izazvala je veliki broj reakcija, te su glasine o njihovom pomirenju odmah počele da se pojavljuju, ipak, na definitvan kraj ove situacije moraćemo još malo da pričakamo.

Komentari. (0)

Loading