Mira Banjac: akciona heroina iz senke

Autor:

08.06.2021 15:55

Foto:

Foto:

Serija "Klan" izazvala je mnoštvo uzbuđenja. Tema mafije i hijerarhije podzemlja nikad ne zastareva, a u toku snimanja nove sezone, glumačka ekipa je dobila neočekivanu podršku



Gorica Popović, jedna od, s razlogom, najpopularnijih glumica sa ovih prostora, poznata je po tome da izuzetno voli svoj posao. Za nju se kaže da se svakoj novoj ulozi raduje kao dete, a i da bezrezervno poštuje svoje kolege nezavisno od uzrasta.

Pročitajte i Smejem se glupostima, smejem i kad je teško - Gorica Popović o plakanju, detinjstvu i lekovitom humoru

Iz tih razloga na Goričinom Instagram profilu često nailazimo na svima nam poznata glumačka lica, čije fotografije često na topao način promovišu projekte na kojima glumica trenutno radi.

Tako u galeriji likova na svojevrstan način možemo da iščitamo repertoar različitih pozorišta i bioskopa.

Po svom običaju, Popović je objavila fotografiju sa snimanja popularne serije "Klan", a na fotografiji joj društvo pravi ni manje ni više već glumačka legenda Mira Banjac, koja bi, čini se zbog zauzete poze i velikih crnih naočara, lagano mogla tumačiti ulogu nekog šefa podzemlja. 

Pročitajte i Mira Banjac - Bojim se da ne potonem

Ipak, Mira neće zaigrati u drugoj sezoni pomenute serije, ali je svakako za aplauz to što je rešila da svojim kolegama pravi društvo i pruži podršku.

Koliko je cenjena i poštovana, pokazuje duhoviti Goričin natpis na fotografiji, koja ju je od Mire preimenovala u Caricu, te fotografiju naslovila sa Carica Banjac.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading