Iznenađenje

Kanje je prošlost, ovo je novi dečko atraktivne Kim Kardašijan

Autor:

07.06.2021 19:30

Foto:

Foto:

Nova ljubav Kim Kardašijan ovih dana glavna je tema svetskih medija.



Iako se prašina nakon njihovog iznenađujućeg razvoda nije slegla, čini se da su bivši supružnici nastavili dalje sa svojim životima. Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nakon kraha braka odlučila je da se osami, te donese najbolju odluku za sebe i svoju porodicu, a iako su mnogi spekulisali da tuguje, čini se da to nije baš tako.

Naime, nedavno je Kim posetila glamuroznu rođendansku zabavu na Beverli Hilsu, koju je organizvao britanski milijarder Džejmi Rubin. Pojedini mediji, izvestili su da su motivi posete bili jači od prijateljskih. S obzirom na činjenicu da je britanski bogataš do skoro bio sam, mediji su dobili dodatni motiv, a pored toga velika većina prenela je da je upravo atraktivna Kim osvojila srce Džejmija.

Pročitajte i Kim Kardašijan: tuga nakon razvoda od Kanjea Vesta

O Rubinu se malo toga zna, njegov život obavijen je velom misterije. Međutim, romansa sa Kim mogla bi da ga dovede u centar zbivanja. Poznato je samo da je njegova porodica u Britaniji izuzetno uticajna, te se pominju i njihove bliske veze sa aktuelnim premijerom Velike Britanije, Borisom Džonsonom.

Ono što je takođe interesantno, jeste činjenica da Kim još uvek nije promenilo ime na svom Instagram profilu, koji joj je izuzetno bitan, te ono i dalje glasi - Kim Kardašijan Vest.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading