Nevena Božović krije da stiže pojačanje!

Autor:

07.06.2021 10:30

Foto:

Foto:

Pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Nevena (Božović) Ivanović krajem aprila proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Nikolom Ivanovićem. Bračni život joj prija, posebno mir koji je okružuje



Prinudnu pauzu u koncertnim aktivnostima pevačica Nevena Ivanović (26), koja je popularnost stekla pod devojačkim prezimenom Božović, iskoristila je na najbolji mogući način, posvetila se komponovanju pesama i radu u studiju. Rezultati nisu izostali. Nedavno je predstavila pesmu “Ljubi”, koja se veoma svidela publici. Od kada se pre dve godine posle venčanja sa Nikolom Ivanovićem preselila u Budvu, trudi se da svaki slobodan trenutak provodi u Beogradu, u kome, osim za posao, uvek pronađe vreme za porodicu i prijatelje.

Pročitajte i Pevačica Nevena Ivanović - Želim da sve ostane kako jeste!

Foto: Dalibor Danilović

 

Pevačica koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije navodno sada čeka prvo dete sa suprugom Nikolom Ivanovićem, pilotom čiji roditelji poseduju nekoliko restorana i hotel u Budvi.

- Nevena je samo članovima porodice i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti. Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da se nazire. Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao - rekao je neimenovani izvor.

Pročitajte i Nevena Božović otkriva - Mužu više ne aplaudiram

Foto: Dalibor Danilović

 

Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug.

- Preselila se u Crnu Goru čim se udala za Nikolu. Njegova porodica je veoma imućna i poseduje nekoliko restorana i hotel u Budvi. U njemu seNevena i nastanila sa mužem, ali sada kada je beba na putu, razmišljaju da kupe kuću u blizini mora - saopštio je neimenovani izvor, prenosi Mondo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading