U buri skandala Lečić - Štajnfeld glumac pronašao novu mirnu luku

Autor:

04.06.2021 18:43

Foto:

Foto:

Branislav Lečić je dosta redukovao svoja javna istupanja od kada je svačiju realnost potresla vest da je optužen za silovanje. U to vreme sve svoje snage upreo je da se u javnosti prikaže kao nevin, ali kako je Danijelu Štajnfeld svojom pričom podržala i koleginica Merima Isaković, glumac je, čini se, potpuno nestao za medije



Njegova služba za odnose s javnošću imala je samo komentar da je Lečić slabog zdravlja, te da se, stoga, neće dalje obraćati medijima.

U svetlu ozbiljnosti slučaja za koji se tereti, bilo je i za očekivati ćuitanje, a ne podizanje medijske prašine koja bi zamaglila jasnu perspektivu ili pokušaj uspostavljanja iste.

Pročitajte i Zid tišine - Zašto ćute bivše supruge Branislava Lečića?

Boško Karanović

 

Ali čini se da se glumac nije začaurio čekajući da se događaji slegnu, odnosno da klupko krene da se odmotava. Pomislili bismo da sa advokatom razvija strategiju odbrane svoje časti i nevinosti, ali bismo se prevarili.

Pročitajte i Slučaj Merime Isaković protiv Lečića neće uticati na presudu - advokati objasili i zašto!

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, ekipa paparaca je fotografisala glumca na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i to u društvu javnosti nepoznate brinete, za koju sa sigurnošću možemo reći da mu je pružila utehu i nežnost u crnim momentima koji su ga obuzimali.

Da li je par odlazio na odmor ili se odnekle vraćao i dalje ne znamo sa sigurnošću, budući da nije odgovarao na pozive novinara koji su želeli da saznaju nešto više o ženi koju je držao za ruku.

Pročitajte i Nove žrtve Branislava Lečića - Više studentkinja se javilo da svedoči

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Komentari. (0)

Loading