Porodica

Bivša modelsica jedna je od najbogatijih Srpkinja na svetu, a njen suprug od nje je stariji 20 godina! (foto)

Autor:

03.06.2021 14:45

Foto:

Foto:

Ivana Berendika danas nosi titulu jedne od najbogatijih Srpkinja, te uživa u srećnom braku s Tomasom Jermolukom, jednim od kreatora gugla i najbogatijih ljudi na svetu.



Bivša članica popularne grupe 'Modelsice' Ivana Berendika danas nosi titulu jedne od najbogatijih ličnosti sa ovih prostora. Svoje bogatstvo stekla je sada već davne 2005. godine, onog trenutka kada je stavila svoj potpis na parče papira kojim se obavezala na večnu ljubav Tomasu.

Svoju ljubav par je negovao dugih deset godina, da bi 2016. godine došla i kurna pomenute ljubavi u vidu blizanaca. Tada je Ivana javnosti objasnila svoj odnos sa 20 godina starijim suprugom.

 

 

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista, koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture - objasnila je, te otkrila da su jednostavno kliknuli pri upoznavanju, a već tada znala je da je to to.

Pročitajte i Porodila se Ivana Berendika: Blizanci kao kruna dugododišnje ljubavi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARKO SOVILJ (@markosovilj)

 

- Upoznala sam ga kada sma imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - ispričala je bivša modelsica, a prenosi Blic.

Iako mnogi komentarišu da je na račun bogatstva svog supruga stekla titulu jedne od najbogatijih Srpkinja, to nije sasvim tačno. Naime, Ivana se bavi dizajniranjem nakita, te je izuzetno uspešna u tome. Činjenica koja govori u prilog prethodne tvrdnje jeste da njene kreacije nose neke od najuticajnijih svetskih ličnost: Megan Markl, Kajli Džener, Rijana, Niki Minaž, Ališa Kiz, Miranda Ker i mnoge druge.

Pročitajte i Ponosna mama: Ovako izgleda sin Ivane Berendike

Instagram/Youtube screenshot

Tomas Jermoluk (levo), Ivana Berendika (desno)

Svoju životnu oazu supružnici su sagradili u egzotičnom gradu - Majamiju, gde sa svojim naslednicima uživaju u luksuznoj porodičnoj vili.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading