Merjem Uzerli izričita: Ne želim da se udajem!

Autor:

03.06.2021 12:10

Foto:

Foto:

Dečko Merjem Uzerli, uprkos brojnim navodima, neće postati suprug popularne glumice...



Glumica Merjem Uzerli odavno je postala svetska zvezda. Čuvena Hurem, nedavno je po prvi put u životu posetila Rusiju, gde je dočekana kao holivudska diva. Razlog posete bio je učešće na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je predstavljala ostvarenje 'Košnica'. Tih dana, srela se sa ekipom ruskog izdanja magazina Hello!, s kojom je razgovarala o mnogim stvarima, te se dotakla spekulacija da i dalje ne želi da stane na 'ludi kamen'.

S obzirom na činjenicu da je izuzetno atkvina na poslovnom planu, uprkos nedavno porođaju, Merjem otkriva tajnu izbalansiranog života.

Pročitajte i Ovaj muškarac osvojio je srce prelepe Merjem Uzerli? (Foto)

- Nije lako sa jednim detetom, a sa dvoje je - teško. (smeh) Mislim na planove, organizaciju i rešavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim ćerke samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana veoma su zamorna i stresna za dete. Ali, važno je da imate na koga da se oslonite. U Moskvu sam došla mirna, jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na decu. On je zaista divan otac, podržava me, pomaže mi... Ne odvaja se od devojčica, sa njima je 24 sata dnevno, a po potrebi uskače i dadilja.

Dečko Merjem Uzerli još uvek nije postao njen suprug!

Turska glumica intrigira javnost odlukom da svoju vezu ne ozvaniči brakom. Nedavno, pojavio se i video snimak koji je kružio medijima, a o čemu se zapravo radi Merjem je opisala sledećim rečima:

- Tehnologija je napredovala, danas sve može da se izmontira. Postoje filteri i aplikacije koje će vam promeniti lični opis do neprepoznatljivosti. Ista je priča i sa video-zapisima. Totalno ludilo. Nisam videla sporni snimak, ali znam da nije moj. Venčanje nisam planirala jer čekam da čujem šta će mi reći unutrašnji glas kome verujem. Ne želim da se udajem samo zato što se to od mene očekuje. Ako se dogodi, sigurna sam da ću se venčati za osobu sa kojom sam sada, ali trenutno je naš fokus na porodici i deci - zaključila je glumica.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading