Bogdan Srejović nije očekivao ovo: titula Cecinog dečka dolazi s obavezama!

Autor:

31.05.2021 16:00

Foto:

Foto:

Dečko Cece Ražnatović, Bogdan do sada se dobro nosio s pritiskom javnosti i popularnošću koju titula Cecinog dečka nosi sa sobom.



Od kada su Ceca i Bogdan obelodanili da uživaju u ljubavi, njihova veza privlači veliku pažnju domaće javnosti. Titula Cecinog dečka do skoro bila je jedna od najpoželjnijih, s obzirom na brojne uspehe koje je pevačica ostvarila to i ne čudi. 

Međutim, kako je titula pripala Bogdanu, s njom je, pored konstantnog pritiska javnosti, došla i ogromna popularnost, na šta beogradski biznismen sasvim sigurno nije navikao.

Pročitajte i Bogdan Srejović u zagrljaju Anđelke Prpić, šta će na to reći Ceca? (foto)

 

 

Kako prenosi Pink.rs, Srejović se susreo s situacijom koja će mu, vremenom, postati svakodnevnica. Naime, dok je uživao u šetnji glavnim gradom, zaustavili su ga prolaznici u želji da se fotografišu sa njim. Bogdan je u prvi mah izgledao iznenađeno što su ga ljudi uopšte prepoznali, ali je drage volje pristao da ljudima izađe u susret, te sa njima napravi nekoliko fotki, piše Pink.rs.

Pročitajte i Ekskluzivne fotografije glamurozne proslave Bogdanovog rođendana: jedan detalj ukrao svu pažnju!

 

 

Nema sumnje da je ovo samo početak, ali način na koji se dečko Cece Ražnatović za sada nosi sa situacijom zaista obećava.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading