Ivana 'Boom' Nikolić na zasluženom odmoru u Dubaiju, a ko joj pravi društvo? (foto)

Autor:

31.05.2021 12:40

Foto:

Foto:

Dečko Ivane Nikolić vrlo često je tema brojnih domaćih medija, međutim nije poznato sa kim i da li pevačica uživa u ljubavi.



Pevačica i članica grupe Hurricane, Ivana Nikolić (26) odlučila je da, nakon nastupa na prestižnom takmičenju Evrovizija 2021. godine, mir potraži u luksuznom odmaralištu u Dubaiju, te napuni baterija za nastavak godine i izazove koji joj predstoje.

Kako su njene prijateljice i koleginice iz grupe Sanja i Ksenija ostale u Beogradu, obožavaoci su postavili pitanje sa kim atraktivna plavuša uživa u čarima grada na obali Persijskog zaliva. 

Nedavno, u nizu fotografija koje je Ivana objavila na svom Instagram profilu našla se i ona sa misterioznim dečkom, koji pozira za njom. Sudeći po tagu na fotki u pitanju je Ilija Pečenica, frizer kod kog brojne domaće zvezde sređuju kosu. A da li su Ivana i Ilija u romantičnog vezi ili je jednostavno reč o prijateljskom odnosu za sada nije poznato.

Pročitajte i Ivana Nikolić prebolela staru ljubav - Ovo je novi dečko prelepe 'Uraganke'?

Instagram screenshot

 

Podsetimo, domaći mediji početkom aktuelne godine povezivali su Ivanu sa bivšim fudbalerom Partizana Vladimirom Volkovom

 

 

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije - otkrio je svojevremeno neimenovani izvor domaćim medijima. Ipak, ni Ivana a ni Vladimir nisu se oglašavali povodom ovih glasina, te je javnost vrlo brzo izgubila interes za njihovu navodnu romansu.

Komentari. (0)

Loading