Dobro poznati taktovi

Nakon što je pokorio Evropu, Vasilije Micić zapevao dobro poznati hit! (video)

Autor:

31.05.2021 10:40

Foto:

Foto:

Košarkaš Vasilije Micić uspeo je ono što je malo kome pošlo za rukom. Srpski reprezentativac objedinio je dve najvažnije titule u evropskoj košarci, a taj poduhvat umeo je i da proslavi.



Plejmejker turskog Efesa i reprezentativac Srbije Vasa Micić odneo je pobedu na završnom turniru Evrolige. Turski tim u finalu je bio bolji od Barselone rezultatom 86:81, te je prvi put u istoriji osvojio najvredniji klupski trofej u Evropi. Srpski košarkaš bio je jedan od najzaslužnijih za veliki podvig Efesa. Tokom cele sezone bio je konstantan, a u najtežim trenucima bio je najbolji. 

Košarkaš Vasilije Micić u odabranom društvu!

Nerešiva enigma bio je Vasa tokom cele sezone za protivničke odbrane, zbog čega je osvojio i titulu najkorisnijeg igrača regularnog dela takmičenja. Međutim, na završnom turniru, čini se, srpski košarkaš ubacio je u brzinu iznad, te je bio nestvaran, zbog čega je proglašen i najboljim igračem Fajnl fora. 

Pročitajte i Bila je to velika ljubav: Ana Ivanović je pre Bastijana ljubila ovog košarkaša!

Dakle, osim klupskog trofeja, Vasa je objedinio i najvažnije individualne nagrade na starom kontinentu, čime je sebi obezbedio status jednog od najboljih plejmejkera u poslednjih 20 godina. 

Micić je sezonu iz snova zaokružio odlukom da karijeru nastavi u Americi, u dresu Oklahome, u najboljoj ligi na svetu. A niz uspeha srpski košarkaš umeo je i da proslavio, pa je u društvu glumca Darka Perića zapevao dobro poznate stihove pesme Silvane Armenulić, uživajte!

Komentari. (0)

Loading