Toni Cetinski van sebe od sreće: Draga naša, čekamo te!

Autor:

28.05.2021 20:00

Foto:

Foto:

Toni Cetinski postaje deda. Popularni pevač oduševljen je saznanjem da će uskoro postati deka, a svoju sreću podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.



Popularni pevač Toni Cetinski potvrdio je prelepe vesti. Njegova porodica očekuje prinovu, devojčicu prelepog imena. Njegov sin Kristijan uskoro će postati tata, a povodom toga Toni nije mogao da sakrije uzbuđenje novoj dimenziji ljubavi koju će mu unuka doneti.

- Bog je dao devet meseci. Svi oni uskoro će prošlost postati... Svet će se otvoriti prvim dahom i ... Tvoje putovanje će započeti! Čekamo te 16.08.2021. draga naša Elena. Tvoj nono - napisao je Cetinski uz fotografiju ultrazvuka.

Komentari su ispunjeni čestitki prijatelja i obožavalaca poznatog pevača, a budući deka sa oduševljenjem je odgovarao na iste.

Toni je u braku sa Anabelom Butigan dobio sina Kristijana (23) koji danas sa suprugom Ninom živi u Berlinu. Toni i njegov sin jako su bliski, a pevač mu je velika podrška u svemu što radi.

- Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan sine. Voli te tata - reči su kojima je Toni čestitao punoletstvo svom nasledniku pre nekoliko godina.

Pročitajte i Prelepe vesti potvrđene - U porodicu Cetinski stiže pojačanje!

Osim Kristijana, Cetinski ima i ćerku Piju. Pevač od javnosti ne skriva da je pravi porodični čovek te u intervjuima često spominje i suprugu Dubravku sa kojom je u braku od 2014. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading