Anastasija Ražnatović ima razloga za slavlje: jedna čestitka privukla posebnu pažnju!

Autor:

25.05.2021 18:40

Foto:

Foto:

Rođendan Anastasije Ražnatović ovih dana glavna je tema medija. Osim veselja kojim će događaj sasvim sigurno biti upriličen, mlada pevačica objavila je još lepih vesti.



Mlada umetnica Anastasija Ražnatović odlično je krenula u 2021. godinu. Osim što je donela odluku da ljubav sa svojim izabranikom podigne na viši nivo, te da se usele u zajednički stan, mlada pevačica najavila je i nove numere. Kako je napravila popriličnu pauzu u snimanju pesama, njeni obožavaoci s nestrpljenjem su isčekivali povratak na scenu, a sada se čini da je čekanju kraj.

Ata Images

 

 

Naime, Anastasija danas proslavlja svoj 23. rođendan, a povodom toga odlučila je da obraduje i svoje obožavaoce te je objavila dve nove pesme, koje će sasvim sigurno biti hitovi leta. Osim toga, veliku pažnju privukli su i spotovi, gde se Anastasija pojavljuje u nekim zaista interesantnim kombinacijama.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović: Nisam spremna za majčinstvo

Instagram screenshot

 

 

Povodom rođendana oglasile su se brojne kolege i prijatelji malde pevačice, koji su slavljenici poželeli divan dan, a među čestitkama pojavila se i ona Marka Gobeljića, dečka Katarine Grujić. Fudbaler je na svom profilu podelio fotografiju s Anastasijom, poručivši:

- Srećan Rođendan - sudeći po izgledu i stajlingu deluje da je pomenuta fotka nastala tokom snimanja jednog od spotova.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading