Boda Ninković doneo neočekivanu odluku: vreme je za kraj?

Autor:

20.05.2021 10:45

Foto:

Foto:

Boda Ninković otkrio je pre nešto manje od godinu dana za naš magazin da razmišlja o penziji, tada je poručio da mu je stalni angažman u pozorištu izuzetno naporan, a sada je detaljnije objasnio šta je zapravo mislio.



Čuveni glumac Slobodan Boda Ninković na domaćoj sceni ostavio je poseban pečat, a kada je otkrio da razmišlja o penziji rastužio je obožavaoce širom regiona. Svojevremeno Boda je ekskluzivno za naš magazin otkrio da razmišlja o penziji.

- Penzionisanje će biti samo formalno pošto nameravam i dalje da radim, doduše ne baš punom parom kao dosad. Kad ste stalno zaposleni u teatru, a Beogradsko dramsko pozorište je moja kuća, onda imate i obaveze i odgovornost prema toj kući, ne možete baš mnogo da birate šta ćete igrati. Potrudiću se da ubuduće broj uloga uskladim sa svojim fizičkim mogućnostima, kao i da odaberem one koje mi prijaju - rekao je Boda tada.

Jelena Jovanov

 

Međutim, sada je pred kamerama Premijere pojasnio svoju odluku, te objasnio da smatra da je vrema da svoje mesto prepusti nekom mlađem glumcu, te je još jednom apostrofirao svoje zdravlje kao jedan od ključnih faktora njegovog pojavljivanja na daskama koje život znače.

- Jedan od razloga što neću da razmišljam o produžetku je što želim da neko mlad dođe na moje mesto. Ja ću naravno da igram i dalje, koliko mi zdravlje bude dozvoljavalo - objasnio je Boda.

Pročitajte i Slobodan-Boda Ninković ne planira ništa da promeni posle penzionisanja!

S obzriom na činjenicu da je četiri decenije na sceni, te mu je gluma, scena i snimanje postalo sastavni deo života, mnogi su se zapitali šta će raditi kada se potupno penzioniše. Međutim, Ninković ima jednu davno zaboravljenu strast, muziku, te nekoliko projekata kojima će najaviti veliki povratak svog benda nakon 40 godina od pobede na zaječarskoj gitarijadi.

- Puštati to u etar bez neke žive svirke, nema smisla. Napravićemo promociju koja će biti uživo. Ja sam počeo sa muzikom, rekao sam muzike i ušao u glumu, i u najmanju ruku je ravnopravna sa ovim poslom kojim se ja bavim - priča glumac.

Pročitajte i Slobodan Boda Ninković doneo neočekivanu odluku: O zdravlju se ne razmišlja kada do nečega dođe, već stalno!

Za kraj, Slobodan se osvrnuo i na obrazovanje, koje je u poslednje vreme palo u drugi plan, te je poslao jaku poruku omladini, a njegova reč daleko se čuje.

- Obrazovanje i čitanje nam daju mogućnost da sami procenjujemo stvari i dobijamo odgovore na mnoga pitanja koja nas muče. Obrazovanje je stub i osnov svega za kvalitetan život - zaključio je Boda.

 

Komentari. (0)

Loading