Milan Marić burno reagovao na sporne napise u medijima o ljubavi sa 18 godina starijom koleginicom!

Autor:

23.05.2021 12:45

Foto:

Foto:

Milan Marić ljubav sa kontraverznom devojkom nije krio, međutim oštra reakcija dobrog dela javnosti izbacila je iz takta poznatog glumca.



Popularni glumac Milan Marić svojim neverovatnim šarmom uvek je bio neodoljiv pripadnicama nežnijeg pola. S obzirom na činjenicu da je jedan od najpoznatijih domaćih glumaca Milan savršeno balansira posao sa privatnim životom, te se o njegovoj privatnosti retko govori.

Ipak, na početku karijere, sada već davne 2014. godine Milan je uplovio u emotivnu vezu s 18. godina starijom Hrvatskom glumicom Ninom Violić. Upoznali su se u Beogradu, kada je Nina gostovala u našoj prestonici sa predstavom 'Kako smo preživele', u tom trenutku Milan je imao 24, a njegova koleginica, uskoro i devojka 42 godine.

Pročitajte i Milan Marić otišao u Ameriku - Šta se krije iza iznenadnog odlaska popularnog glumca?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Iako je njihova ljubav bila kratkog daha, trajala je svega šest meseci, izbegavali su da govore o tome u javnosti. Međutim, svojevremeno za domaće medije Milan se prisetio sporne ljubavi, te je otkrio da je u jednom trenutku bio užasno besan i iziritiran tekstovima o njegovoj ljubavi s Ninom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je bilo više prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni - 'Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca' - ispričao je Marić tada.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading