Udala se Arijana Grande, ovo je momak koji je osvojio njeno srce! (foto)

Autor:

18.05.2021 10:30

Foto:

Foto:

Udala se Arijana Grande. Pop pevačica nedavno je objavila da se verila za svog 25-godišnjeg izabranika, a sada je održano i venčanje.



Jedno od najvećih mladih zvezda Arijana Grande proteklog vikenda napravila je jedan od najvažnijih poteza u svom životu do sada. Mlada umetnica udala se za svog verenika Daltona Gomeza, par je prelepi događaj upriličio intimnim slavljem, pred nešto više od dvadesetak zvanica, prenosi BBC. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoom TV (@zoomtv)

Kako dalje prenosi pomenuti mediji ceremonija je održana u njenoj kući u Kaliforniji. Kako dalje navode neimenovani izvori novopečenim supružnicima osmeh nije 'silazio' sa lica, a čitav događaj bio je ispunjen s puno sreće i ljubavi.

Udala se Arijana Grande, a ko je momak koji je ukrao njeno srce? 

Zbog svoje lepote i talenta, te statusa zvezde koji uživa Arijana je sasvim sigurno jedna od najpoželjnijih pripadnica nežnijeg pola, međutim njeno srce ukrao je mladić iz Los Anđelesa, Dalton Gomez, koji se bavi prodajom nekretnina. Iako su zvanično zajedno tek nešto više od godinu dana, strani mediji spekulišu da su jedno vreme svoju ljubav skrivali od radoznalih fotoreportera, te da su duži vremenski period zajedno.

Pročitajte i Arijana Grande ruši sve pred sobom! Oborila 20. Ginisov rekord

Krajem marta TMZ je objavio da je Arijana viđena, na dan zaljubljenih, sa misterioznim momkom. Taj momak zapravo je bio Gomez, a nekoliko dana kasnije svi uticajniji mediji preneli su da pevačica uživa u novoj ljubavi.

Ipak, na zvaničnu potvrdu veze čekalo se još nekoliko meseci, da bi početkom maja prošle godine, u spotu za numeru koji je snimila sa Džastinom Biberom 'Stuck with you' Arijana i zvanično predstavila momka koji živi san mnogih muškaraca širom sveta.

Youtube

 

Dalton je odrastao u južnoj Kaliforniji, gde i radi kao agent za luksuzne nekretnine već pet godina. Izuzetno je uspešan u svom poslu, a s obzirom na to da je reč o luksuznim zdanjima Dalton se kreće u krugovima uticajnih ljudi. Pre nekoliko godina, tačnije 2017. društvenim mrežama počela je da kruži fotka Daltona dok uživa u društvu Majli Sajrus.

Pročitajte i Arijana Grande ruši sve pred sobom! Oborila 20. Ginisov rekord

Činjenica da se par trudi da svoju ljubav ne eksponira preterano u javnosti govori o njihovoj ozbiljnosti, te rešenosti da ljubav istraje, a nama ostaje samo da im čestitmao i poželimo svu sreću u daljem životu!

Komentari. (0)

Loading