Kakav otac takav sin

Stariji sin Žike Jakšića je opasan frajer: upoznajte Andriju! (foto)

Autor:

17.05.2021 13:00

Foto:

Foto:

Stariji sin Žike Jakšića vrlo retko se pojavljuje u javnost. Svoj život živi daleko od radoznalih objektiva fotoreportera uprkos ogromnoj popularnosti koji njegov otac uživa.



Stariji Žikin sin, koga je proslavljeni producent dobio u prvom braku sa Snežanom, važi za uspešnog, atraktivnog i ambicioznog mladića, te mnogi tvrde da je prava kopija svog slavnog oca. Jedina razlika jeste, što Andriju javni posao i estrada apsolutno ne zanimaju.

Andrija već godinama živi u Nemačkoj, gde uživa u svojoj anonimnosti. Iako su mnogi naslednici naših proslavljenih glumaca rešeni da nadmaše slavne očeve, Andrija nema takvih ambicija, već želi da uživa u svom miru, što dalje od života javnih ličnosti.

Svom ocu, na koga neodoljivo podseća fizički, on je veliki ponos, obzirom na činjenicu da je najmlađi enolog u Nemačkoj. 

Kao veliki ljubitelj, ali i stručnjak za vina, stariji sin Žike Jakšića napravio je vino koje je nazvao po autorskoj emisiji proslavljenog oca 'Nikad nije kasno'. 

Pročitajte i Žika Jakšić preboleo bivšu suprugu: Ljubav imam svaki dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Sa bratom Dušanom, koga je Žika dobio u drugom braku, Andrija se odlično slaže. Svaki put kada bi došao u Beograd, sa ocem i bratom uživao bi u divnim porodičnim trenucima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading