Pevačica Nataša Bekvalac, vraća se, nakon kraćeg odmora, poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se i odmor joj uopšte nije teško pao, jer sebe ne smatra radoholičarkom.

Pročitajte i Nataša Bekvalac imala avanturu!

Ata Images

 

- Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam - kaže kroz osmeh Nataša i dodaje da je jedan od razloga za nedostatak entuzijazma taj što i dalje ne može da ima kontakt sa publikom.

- Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: "Bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme". Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme. - izjavila je pevačica.

Pročitajte i Nataša Bekvalac donela važnu odluku - Kako će na to reagovati njene naslednice?

ATA Images

 

Pošto su pandemijske okolnosti većini značajno usporile životni tempo i svele obaveze na minimum, mnogi su imali vremena za promatranje svoje svakodnevnice i preispitivanje odluka i ciljeva. Nataša kaže da to kod nje nije slučaj.

- Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara - objasnila je Nataša, a potom objasnila na koji način se "bori sa životom" i kako se nosi sa dnevnim izazovima.

Pročitajte i Nataša Bekvalac i dalje veruje - Oko ljubavi se sve vrti, zbog nje se živi!

Ata Images

 

- Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije - objasnila je pevačica za Kurir.

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading