Nataša Bekvalac za sebe kaže da je žena bez planova i ideje, a evo i zašto!

Autor:

16.05.2021 22:45

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac se lagano vraća poslovnim obavezama poput studijskog snimanja, ali je to ne raduje koliko susret sa publikom, kada to okolnosti budu dozvoljavale.



Pevačica Nataša Bekvalac, vraća se, nakon kraćeg odmora, poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se i odmor joj uopšte nije teško pao, jer sebe ne smatra radoholičarkom.

Pročitajte i Nataša Bekvalac imala avanturu!

Ata Images

 

- Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam - kaže kroz osmeh Nataša i dodaje da je jedan od razloga za nedostatak entuzijazma taj što i dalje ne može da ima kontakt sa publikom.

- Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: "Bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme". Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme. - izjavila je pevačica.

Pročitajte i Nataša Bekvalac donela važnu odluku - Kako će na to reagovati njene naslednice?

ATA Images

 

Pošto su pandemijske okolnosti većini značajno usporile životni tempo i svele obaveze na minimum, mnogi su imali vremena za promatranje svoje svakodnevnice i preispitivanje odluka i ciljeva. Nataša kaže da to kod nje nije slučaj.

- Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara - objasnila je Nataša, a potom objasnila na koji način se "bori sa životom" i kako se nosi sa dnevnim izazovima.

Pročitajte i Nataša Bekvalac i dalje veruje - Oko ljubavi se sve vrti, zbog nje se živi!

Ata Images

 

- Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije - objasnila je pevačica za Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading