Novakov šampionski gen: Spektakularan preokret Đokovića za novu pobedu!

Autor:

15.05.2021 15:30

Foto:

Foto:

Novak Đoković napravio je spektakularan preokret, te je preskočio još jednu prepreku na putu ka tituli u Italiji. Nakon višesatnog viteškog obračuna naš teniser izašao je kao pobednik na oduševljenje navijača širom sveta.



Svetski broj jedan Novak Đoković još jednom je uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Rimu, pošto je na tom putu savladao izuzetno nezgodnog Stefanosa Cicipasa sa 2:1 u setovima.

Gledaoci su mogli da posvedoče nestvarnom tenisu na centralnom terenu u Rimu, pogotovo ako se zna da je duel dvojice tenisera već dva puta prekidan. Iako je imao dosta problema, Đoković je još jednom pokazao zbog čega je najbolji na svetu, te je nakon tri sata igre pobedio vidno motivisanog protivnika i plasirao se u sledeću rundu takmičenja.

Pročitajte i Praznična atmosfera u domu porodice Đokovića: osmesi na njihovim licima govore za sebe (foto)

Gettyimages

 

Podsećanja radi, Novakov meč počeo je juče, međutim, zbog nepovoljnih vremenskih prilika prekinut je i nastavljen danas. Obzirom da je loše ušao u meč, mnogi su komentarisali da našem teniseru odlaganje neće pomoći, međutim on ih je sve demantovao i novom pobedom napravio korak dalje ka osvajanju Rima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading