Dama godine: Sanja Marinković zablistala na crvenom tepihu! (foto)

Autor:

12.05.2021 21:00

Foto:

Foto:

Sanja Marinković zablistala na dodeli nagrade za damu i džentlmena godine, te oduševila modne kritičare.



Jedna od najpopularnijih domaćih voditeljki Sanja Marinković samouvereno je prošetala crvenim tepihom rame uz rame sa nekim od najuticajnijih dama domaće scene. Dodela nagrade za damu i džentlmena godine bila je u senci savršenog stajlinga voditeljke, kombinacija gracioznosti i elegancije domaće modne kritičare ostavila je bez teksta.

Atraktivna voditeljka svečanu priliku upriličila je dugačkom toaletom otvorenih leđa, te izrezom od struka, kojim je dodatno naglasila svoju savršenu figuru. Od asesoara voditeljka je ponela suptilne komade, kojim je savršeno upotpunila svoj 'outfit'.

Pročitajte i Bikini sezona ove godine počela ranije - Atraktivne lepotice zanosnim telima zaludele obožavaoce! (foto)

Osim besprekornog stajlinga, Sanja Marinković bila je i jedna od dobitnica nagrade, a povodom toga svojim pratiocima, ali i ženama širom sveta obratila se na svom Instagram profilu.

- Hvala na ovom priznanju. Iskreno često bih se postidela zbog nekih problema za koje sam bila uverena da mi kvare sreću ili zbog nekih svojih neprospavanih noći, kada bih slušala iskustva mnogih žena iz Srbije, izazove i probleme sa kojima se one suočavaju, na putu do ostvarenja svog cilja. Oduvek sam se trudila da se sa okolnostima nosim viteški i dostojanstveno. Titulu 'Dame godine' zaslužile su sve žene koje su prilagodile svoj život svom duhu - rekla je Sanja.

Pročitajte i Prepoznatljiv osmeh ponovo zablistao na njenom licu - Sanja Marinković slavi!

Podsećanja radi, jedna od najpopularnijih domaćih voditeljki Sanja Marinković nedavno je proživaljavala izuzetno teške trenutke, nakon kraha prijateljstva s dugogodišnjom prijateljicom Vesnom Dedić. Ipak, deluje da su pred njom lepši dani, a osmeh koji je zapravo bio najbitniji detalj njenog 'outifta' jasno je pokazao da je tmuran period iza nje!

Komentari. (4)

Loading
Burazer

12.05.2021 22:55

Boze, koja dama, vi ovu zenu nazivate damom?

Ex faca

13.05.2021 17:22

Ovo dama? I to godine? ha ha ha ha ha ha ha... Ako ju je birala kuća u kojoj radi neka tamo bude naj dama, u realnom životu je stepenicu iznad Miljane Kulić a ispod Andjele veštice

Vladimir Pavlovic

14.05.2021 09:20

Ako je ovo dama , ja sm Elizabet Tejlor u najboljim danima.

Buba

14.05.2021 16:39

Oj, Srbijo, šta si dočekala ?! Ona može da bude samo blam 21.veka!