Pevačica Nevena Ivanović: Želim da sve ostane kako jeste!

Autor:

16.05.2021 20:00

Foto:

Foto:

Uspešno usklađujući privatne i poslovne obaveze, pevačica Nevena Ivanović živi na dve adrese, u Beogradu i Budvi, a sa suprugom je nedavno obeležila važan datum iz svoje lične istorije



Prinudnu pauzu u koncertnim aktivnostima pevačica Nevena Ivanović (26), koja je popularnost stekla pod devojačkim prezimenom Božović, iskoristila je na najbolji mogući način, posvetila se komponovanju pesama i radu u studiju. Rezultati nisu izostali. Nedavno je predstavila pesmu “Ljubi”, koja se veoma svidela publici. Od kada se pre dve godine posle venčanja sa Nikolom Ivanovićem preselila u Budvu, trudi se da svaki slobodan trenutak provodi u Beogradu, u kome, osim za posao, uvek pronađe vreme za porodicu i prijatelje.

Pročitajte i Nevena Božović o braku sa pilotom - Prija mi titula crnogorske snajke

Foto: Dalibor Danilović

 

- Živim na relaciji Beograd-Budva, to je idealna kombinacija za mene. Lako i lepo uspevam da uklopim poslovne obaveze sa privatnim životom već nekoliko godina. Slobodno vreme koristim i za sport i razne aktivnosti koje me ispunjavaju. Kada sam u Beogradu, uglavnom radim, pa mi uvek prija odmor na moru.

Morska atmosfera je inspirativna za bavljenje muzikom.

Pročitajte i Nevena Božović otkriva - Mužu više ne aplaudiram

Foto: Dalibor Danilović

 

- Svakako da me ambijent mora inspiriše na drugačiji način. U Budvi imam mnogo više vremena da se posvetim komponovanju i sviranju, što mi je nedostajalo svih ovih godina. Moj posao podrazumeva bezbroj stvari koje me nekada opterete, pa je kreativni proces vrlo često trpeo.

Krajem aprila proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Nikolom Ivanovićem. Bračni život joj prija, posebno mir koji je okružuje.

Pročitajte i Nevena Božović - Nije bilo lako, osećam veliku odgovornost

Foto: Dalibor Danilović

 

- Lepota i spokoj u svemu, i u svakom trenutku.

U privatnom životu porodica joj je oduvek na prvom mestu i prosto se podrazumeva da priželjkuje da se ostvari i kao mama.

- Naravno. Želim da sve ostane kako jeste. Porodica je smisao mog života i najbitnija je u svakom trenutku.

 

Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading