Anastasija Ražnatović o Cecinoj vezi: Nemam prava da se petljam u njenu sreću!

Autor:

12.05.2021 13:00

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović do sada nije komentarisala vezu njene majke Svetlane Ražnatović i Bogdana Srejovića. A sada je bila potpuno iskrena...



Anastasija Ražnatović se pojavila na otvaranju jednog modnog ateljea u osveženom izdanju i sa novom frizurom, koja joj odlično pristaje, ali, kako kaže mlada pevačica, ne treba otpisati mogućnost da će se vratiti frizuri na koju je navikla.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović - Nisam spremna za majčinstvo

Boško Karanović

 

Ona je, tom prilikom, za medije govorila o zahvalnosti svojoj majci, Ceci Ražnatović, a zatim se osvrnula i na to koliko ona i brat Veljko utiču na njen ljubavni život.

Na pitanje na čemu je najviše zahvalna Ceci i šta je to što joj nikad nije poručila, Anastasija je imala spreman odgovor.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović priznaje - Nikada ne bih uradila isto što i moja majka!

Ata Images

 

- Zna ona sve, nemam šta da joj poručim. Na svemu sam joj zahvalna, što je posvetila ceo život meni i bratu - rekla je pevačica, a potom se osvrnula na emotivnu vezu svoje majke.

- Ona je toliko godina bila sama i borila se sama, tako da mislim da muška figura ne utiče na njenu jačinu. Ona je jaka žena i niko ne utiče na to. On može samo da joj ulepša život - izjavila je Anastasija, a potom objasnila kakva je njena uloga u odabiru ljubavnih partnera njene majke.

Pročitajte i Cecina kćerka promenila imidž - Mlada pevačica odlučila se na hrabar potez (foto)

Instagram

 

- Naravno da njoj znači naše mišljenje, ali smatram da ja nemam prava da se petljam u njenu sreću i da ja za nju biram partnere. Ona je ta koja će da odluči s kim će stupiti u vezu. Ja se tu ne pitam, mogu samo da je podržim - rezonovala je Ražnatović, prenosi portal "Espreso"

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading