Ilda Šaulič uputila snažnu poruku ženama koje su, kao i ona, izgubile bebu

Autor:

10.05.2021 14:50

Foto:

Foto:

Pevačica Ilda Šaulić prošla je vrlo težak životni period. Nakon što joj je preminuo otac, Ilda je doživela spontani pobačaj. Teški trenuci su iza nje, a Ilda je uspela da svoje mučno iskustvo pretoči u savet drugim ženama, koje dele istu sudbinu



Nakon teškog perioda i gubitka oca, Ilda Šaulić je ostala u drugom stanju, ali, nažalost, desio se spontani pobačaj. 

Pevačica tvrdi da joj je taj slučaj pokazao svu njenu jačinu i izdržljivost, pa iako će tugu nositi zauvek sa sobom, ona nastoji da se okrene lepim stvarima u životu.

Pročitajte i Konačno sa osmehom - Gordana Šaulić prvi put u javnosti posle tragične smrti supruga!

Foto: Miloš Nadaždin

 

- Svaki loš trenutak koji doživimo uvek ostane deo naše ličnosti. Ali, ja sam naučila da uvek pažnju obraćam na lepe - rekla je Ilda, a onda uputila snažnu poruku ženama koje su doživele istu sudbinu.                     

- Neka probaju da nađu snagu unutar sebe i nastave dalje, jer život nas ne mazi, niti će ikada. A sve što treba da se desi, svakako će se desiti - izjavila je pevačica za portal "azra.ba".

Pročitajte i Ilda Šaulić nakon gubitka bebe - Zbog Eme moram da budem jaka

Jana Hila (@hylaaa)

 

Ona je potom govorila o odnosu sa kćerkom Emom, kao i izazovima koje majčinstvo sa sobom nosi.

- Ema je za svoje godine izuzetno zrelo i pametno dete, tako da je ona uvek moje sunce u kišnim danima. Kada govorimo o lošim trenucima, trudim se da je ne opterećujem, ali i ne krijem mnogo toga od nje, jer želim da nauči iz mog primera kako se suočiti sa životom - objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Postala sam majka u zrelim godinama, tako da sam znala šta mogu da očekujem. Ono što me je možda zateklo nespremnom jeste što sam rodila hiperaktivno dete koje neprekidno želi nešto da radi. Ali, i s tim izlazim nakraj i uživam u svemu - iskrena je Ilda.

Pročitajte i Prijateljica o kojoj Dajana Paunović govori sa suzama u očima - ova pevačica joj je pomogla kada joj je bilo najteže!

Foto: Miloš Nadaždin

 

Šaulić se osvrnula i na odnos sa svojom majkom, kao i na to kakve je lekcije o majčinstvu od nje dobila.

- Moja majka Gordana je bila stub naše porodice i to je do danas. Ona je čelična ruka u svilenoj rukavici, i kod nje se uvek znalo šta se sme, a šta ne. Trudim se da dostignem taj njen visoki kriterijum koji je postavila, a koliko ću u tome uspeti, znaću kada Ema bude odrasla - završila je pevačica, prenosi "azra.ba"

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading