Misteriozna crnka koja bodri Novaka je Jelenina sestra: upoznajte Mariju Ristić!

Autor:

09.05.2021 21:45

Foto:

Foto:

Sestra Jelene Đoković vrlo retko se pojavljuje u javnosti, svoj žvot živi daleko od radoznalih objektiva reportera, a Novakove mečeve ne propušta!



Novak i Jelena Đoković jedan su od najpoznatijih svetskih parova. Ipak ostatak njihove porodice u javnosti se pojavljuje vrlo retko. Jelena pogotovo vodi računa o svom privatnom životu, te nastoji da što manje eksponira svoje voljene, međutim misteriozna crnka koja redovno bodri Novaka iz njegovog boksa svima je zapala za oko.

Naime, u pitanju je Jelenina sestra, Marija Ristić. Atraktivna crnka već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem. Supružnici vrlo često putuju, te svoje uspomene dele na društvenim mrežama sa pratiocima, osim toga promovišu i zdrav način života i organsku hranu.

Pročitajte i Praznična atmosfera u domu porodice Đokovića: osmesi na njihovim licima govore za sebe (foto)

Marija je jedno vreme bila deo i fondacije Novak Đoković, međutim donela je odluku da se posveti svom blogu koji se bavi temama motivacije, različitosti i mode. Osim toga, hobi joj je fotografija, a svoje radove takođe redovno objavljuje na društvenim mrežama, ali i pomenutom blogu.

Pročitajte i Svaka im čast! Noleta, Bikovića i Sofiju Milošević povezuje jedna predivna stvar

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading