Tanja Savić i Slavica Ćukteraš: pomirenje na pomolu!

Autor:

08.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Pevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš godinama su bile u zavadi. Razlog nikada nije razjašnjen, ali je izgleda za njih došao period mira



Pevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su u prvoj postavi šou programa "Zvezde Granda", a o njihovom odnosu tokom godina se naširoko pričalo. Njih dve su godinama bile u svađi,  a sudeći po njihovim izjavama sada su u korektnim odnosima.

Pročitajte i Pevačica Tanja Savić zdravstveno ugrožena - čeka rezultate analiza

Slavica je jednom prilikom otkrila kakav je njihov odnos bio zapravo i šta je dovelo do neslaganja.

- Tanja Savić i ja nikad nismo bile prijateljice. Samo koleginice - započela je priču Ćukteraševa.

- Morale smo tada da budemo zajedno. Energije naše i karakteri ne mogu nikako da se slože - dodala je ona.

- Ona je jako dobra devojka, žao mi je što je sad u ovakvoj situaciji sa mužem. Vidim ja da ona sad to stoički gura, da ne da na sebe, što me je pozitivno iznenadilo. Kad uzmeš majci decu... Takvi muškarci su slabići, kukavice. Pogotovo odvesti na takav način decu... Vidim da on sad predstavlja nju da je najgora, poznavajući Tanju tvrdim da to nije tako - kazala je Slavica.

Pročitajte i Pevačica Slavica Ćukteraš totalno slomljena

- Mislim da je ova situacija nju jako dobro ošamarila, da ju je ovo opasuljilo, da shvati da mora da bude sama sa sobom načisto, da joj ne treba muškarac da bi ona gurala dalje kroz život. Mislim da će posle ove životne lekcije ona biti jedna potpuno druga Tanja. Žao mi je što zbog neke budale, zbog Tanjinog valjda još uvek zakonitog muža, deca ispaštaju - zaključila je za emisiju "Zvezde Granda, Specijal".

Pročitajte i Slavica Ćukteraš iskreno - Ljudi nabijaju anksioznost i zrače!

Poznato je da se Tanja Savić više od godinu dana bori za starateljstvo nad decom i njihov povratak u Srbiju, a sada joj je njena koleginica pružila podršku u toj borbi.

Naime, Slavica je na Tanjinu objavu reagovala emotikonom srca, a Savić je odgovorila sa "Lepotice moja", što bi moglo da se protumači i time da je na višegodišnji konflikt stavljena tačka, pa da su dve pevačice jedna za drugu našle malo više prostora od onog koji zahteva obična kolegijalnost.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading