Hrvatice na ratnoj nozi: Severina se obrušila na Nikolinu Pišek

Autor:

07.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Nikolina Pišek i Severina Kojić nisu baš u dobrim odnosima. Popularna voditeljka za sebe kaže da je miroljubiva i nesklona konfliktu, ali izgleda da Severinin gnev nije uspela da izbegne



Voditeljka Nikolina Pišek osetila je da joj je naneta uvreda i nepravda onog momenta kada je bila uvučena u svađu sa pevačicom Severinom Kojić. Voditeljka je, naime, otkrila da jedino sa pevačicom ima neraščivijane odnose. A konflikt je nastao u vreme nakon Severininog razvoda od Milana Popovića.

Pročitajte i Nakon drame oglasila se Nikolina Pišek - 30 minuta nas je delilo od smrti, ćerka mora na dodatne pretrage!

Foto: Ata Images

 

- Inače sam pacifista, ali… Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali… Eto, ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što mogu razumeti. I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao reći svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da niko njemu ne sme dati medijski prostor da on nešto kaže… Imale smo posle jedan razgovor, svađu… – ispričala je Nikolina i dodala da ju je Severina tom prilikom i vređala.

Pročitajte i Nikolina Pišek - Vidojevo strastveno gomilanje stvari najčešći je razlog svađa!

 

Instagram

 

- Ona se meni javila i svašta mi se izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino - prisetila se Nikolina.

Uprkos svemu, Pišek je pokazala zavidan nivo pomirljivosti, te je osetivši empatiju prema povređenoj pevačici, na neki način pružila ruku pomirenja.

Pročitajte i Nikolina Pišek o ljubavi i životu - Beograd i Zagreb su dve strane iste medalje

 

- Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari. Ako može neko slučajno da joj pošalje poruku, da slučajno pogleda ili tako nešto - stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu nameru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala uticaj na to da li će se taj prilog emitovati ili ne. I stvarno se saosećam s tvojom boli u to vreme i sada, baš mi je žao - završila je Nikolina.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading