Tatina slika i prilika

Fotografija Radoša Bajića sa porodicom oduševila sve - Ovako izgleda njegova ćerka! (foto)

Autor:

09.05.2021 13:50

Foto:

Foto:

Ćerka Radoša Bajića izbegava da se previše eksponira u javnosti. Naslednica čuvenog glumca živi miran život, iza kamera, ali je takođe povezana sa filmom.



Čuveni glumac Radoš Bajić svoju porodicu oduvek je nastojao da sakrije od radoznalih objektiva fotografa, međutim, zbog prirode posla kojim se bavi to nije uvek bilo moguće. Radoš uživa u srećnom braku sa suprugom Milenom, a svoju ljubav supružnici su krunisali naslednicima, sinom Nedeljkom Bajićem koji je takođe glumac i ćerkom Jelenom Bajić Jočić.

 

 

Nedeljko se katkad i pojavljuje u javnost, međutim Radoševa ćerka Jelena vrlo retko se eksponira, iako je njena profesija usko vezana za film. Jelena je po zanimanju reditelj i izvršni producent, a učestvovala je u realizaciji jedne od omiljenih domaćih serija 'Selo gori, a baba se češlja'. 

Pročitajte i Radoš Bajić hospitalizovan, glumac broji dane u bolnici!

 

 

Iako svoju porodicu nastoji da sačuva od radoznalih očiju javnosti, Radoš je, kao i svaki ponosan otac nedavno objavio fotografiju sa sa Jelenom i Nedeljkom, te suprugom Milenom, a povod za fotku bio je sjajan.

- Danas smo imali malo porodično slavlje. BIG MAMI, mojoj supruzi Mileni je bio rođendan. Koji? Nećemo o tome, mi, naša deca, naša porodica, na mnogaja ljeta draga moja - poručio je Radoš, te oduševio svoje pratioce.

 

 

Jelena je nedavno debitovala na domaćoj sceni premijerom svog prvenca 'Led'. A ako je suditi po premijeri, Bajićevu naslednicu očekuje blistava karijera.

 

Komentari. (1)

Loading
Dusan

14.05.2021 18:30

Pratm tvoju karijeru Radose i zavidim ti na tvom uspehu.super ti je porodica Volim vas i voleo bih vas upoznati licno Volim prirodne ljude.Radosav mi je super lik pozdrav jos jednom.