Anastasija Ražnatović priznaje: Nikada ne bih uradila isto što i moja majka!

Autor:

09.05.2021 20:00

Foto:

Foto:

Anastasjia Ražnatović priznaje da se nikada ne bi usudila na potez kojim je Ceca svojevremeno kompletnu naciju ostavila bez komentara.



Na prvi pogled čini se da je mlada pevačica Anastasija Ražnatović 'kopija' svoje majke, proslavljene Svetlane Cece Ražnatović, međutim Anastasija je put ka zvezdama krčila na svoj način, nekom sasvim drugačijom vrstom muzike. Mnogo puta do sada mlada pevačica isticala je koliko poštuje karijeru svoje majke, međutim neke odluke koje je Ceca svojevremeno donosila Anastasija ne bi uzela ni u razmatranje.

Miloš Nadaždin

Ceca i Anastasija

Naime, Cecinu karijeru od ranih dana karakterišu buran život i konstantne transformacije. Svaki potez slavne pevačice bio je duboko analiziran, te su svi smatrali da imaju pravu da komentarišu njen život. Ipak zbog jedne odluke tadašnja javnost ostala je bez komentara. 

Ražnatovićeva je tada odlučila da svoju prepoznatljivu dugu kosu potpuno skrati, a obzirom na to da je kroz svoju karijeru mnogim ženama bila uzor, od tog momenta kratka frizura postala je izuzetno popularna. Međutim, Anastasija priznaje da se na takav potez nikada ne bi odlučila iz prostog razloga:

Pročitajte i Ceca je ovaj hit posvetila njemu - koga je pevačica volela pre Arkana?

- Ja jako volim dugu kosu. Okej negde dužina do ramena, ako se to zove kratkim, uradila bih to, ali sada onako baš kratko kao što je ona imala '90-tih, to ne bih. Prosto mislim da to ne stoji svima i da meni ne bi stajalo - objasnila je Cecina naslednica.

Šta vi mislite, da li bi Anastasiji pristajala frizura koju je Ceca proslavila '90-tih?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
KIKA

10.05.2021 19:41

Ima nas starijih koji se dobro secamo zasto je Ceca zavrsila sa kratkom kosom... treba to da podeli sa decom, sto da ne. Njihovog oca delo. Mozda i jeste ali se ova mala pravi mutava.

Vera Damjanovic

11.05.2021 16:05

Da se ne lazemo I ne foliramo jer se dobro secamo da " nije Ceca odlucila da se osisa" tj . sasvim skrati kosu. To je neko drugi odlucio I uraditi . Glupo je da prica drugacije kad je poznato sta se desilo.