Najteži trenuci u životu Nede Ukraden: Pevala sam na neprimerenim mestima

Autor:

07.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Neda Ukraden pevačica izuzetne energije, iako u osmoj deceniji, i dalje pomera granice i razbija tabue. Kaže da je trenutno u najboljim godinama, a pored svakodnevnog treninga smatra da je najbitnije imati duha i energije



Pevačica Neda Ukraden otvoreno je govorila u kriznim periodima u svom životu. Kaže da joj je najteže bilo u trenutku raspada bivše Jugoslavije jer je živela na četiri adrese - u Imotskom odakle su joj roditelji, Sarajevu u kojem je bila s porodicom, kući u Boki i stanu u Beogradu.

Pročitajte i Duge, vrlo dramatične i neobične ljubavi - Neda Ukraden ponovo pred oltarom?

Ata Images

 

- Vraćala sam se s koncerata iz Švedske uaprilu 1992, dođemo do Beograda, ali avion ne leti za Sarajevo, navodi Ukraden. Kaže da je bila šokirana, svoje iz Sarajeva je zvala da brzo dođu u Beograd.

- Svi postulati na kojima smo odgajani, pali su u vodu. Našla sam se potpuno sama u Beogradu, na jedvite jade su mi došli moji i odmah su otišli za Tivat, a mala mi je bila u 6. razredu osnovne škole. Pokušala sam da se uključuim  u potpuno nove uslove, nove pesme, nove trendove. Moji su potpuno ostali bez primanja. Odlazila sam da pevam na neprimerenim mestima kako bih izdržavala svoje dete. Niko nije slušao moje pesme. Imate samo dve varijante - boriti se i nekako isplivati ili se predati i biti očajan, upropastiti sebe i svoju porodicu. Neću vam reći koliko sam suza isplakala. Našla sam se u vrtlogu strašnog vremena i strašnog iskušenja - objasnila je Ukraden

Pročitajte i Neda Ukraden proslavila 70. rođendan - Sve moje najdraže je uz mene!

Ata Images

 

Smatra da je njen tvrdoglavi imotski gen "odradio svoje". 

Pevačica je otvoreno pričala i za čime žali u životu.

Pročitajte i Neda Ukraden prkosi godinama - Niko nije savršen!

Ata Images

 

- Dugo nisam sebi oprostila to što nisam imala više dece. To što sam presavesna i preodgovornost je i dobra, ali i nije dobra osobina. Jako sam patila što nisam s detetom, radila sam joj domaće zadatke iz Australije. Život mi je doneo puno lepoga - uspeh i popularnost. Sebe sam uvek videla u svetskim organizacijama za zaštitu dece ili žena - to mi je, nekako, bila misija. Ali i s pesmama to radim, stalno nešto poručujem ženama, rekla je kroz smeh.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading