Glumica Jana Milosavljević iznenadila javnost: Već godinama ga nemam!

Autor:

04.05.2021 10:20

Foto:

Foto:

Glumica Jana Milosavljević otkrila je malo poznate detalje iz svog života, te na koji način vaspitava svog sina, koji kako tvrdi glumica ne jede meso!



Glumica Jana Milosavljević, inače ćerka Neše Galije, danas je na K1 televiziji otkrila nešto više o svom privatnom životu i kazala da već godinama nema televizor i da je zbog toga – presrećna. 

- Već sedam godina u kući nemam televizor, niti kompjuter ili tablet. Sa sinom smo najveći deo vremena napolju, u parku ili u prirodi, igramo se. On ima tri i po godine. Otkako ne gledam televiziju shvatila sam da mnogo više čitam, svakog dana. Mislim da je i za dete dobro da ne zuri stalno u ekran – kazala je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Pročitajte i Jana Milosavljević: Dece i uloga nikad dosta

Televizija K1

 

Otkrila je i da njen sin ne voli meso. 

- Ja jedem sve i nikada ga nisam učila tome da ne jede meso, ali nedavno je došao i rekao mi: Mama, ja ne želim da jedem životinje. Možda je to samo faza, ali je poštujemo. Inače, svako ko nam dolazi donese mu umesto čokolade voće ili povrće jer ga obožava. Smešna je bila i situacija u kojoj mi je rekao da želi brokoli, a kada sam ga pitala – Jel si siguran da nećeš čokoladu, kazao je – Ne, želim ovo – i pokazao na kartu sa nacrtanim brokolijem. 

Jana Milosavljević član je ansambla Beogradskog dramskog pozorišta i trenutno igra u predstavama koje su za kratko vreme osvojila srca publike i postale pravi hit.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dobri

06.05.2021 09:44

Mnogo ste vickasti, jedite pitu!!!