Glumica Jana Milosavljević, inače ćerka Neše Galije, danas je na K1 televiziji otkrila nešto više o svom privatnom životu i kazala da već godinama nema televizor i da je zbog toga – presrećna. 

- Već sedam godina u kući nemam televizor, niti kompjuter ili tablet. Sa sinom smo najveći deo vremena napolju, u parku ili u prirodi, igramo se. On ima tri i po godine. Otkako ne gledam televiziju shvatila sam da mnogo više čitam, svakog dana. Mislim da je i za dete dobro da ne zuri stalno u ekran – kazala je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Pročitajte i Jana Milosavljević: Dece i uloga nikad dosta

Televizija K1

 

Otkrila je i da njen sin ne voli meso. 

- Ja jedem sve i nikada ga nisam učila tome da ne jede meso, ali nedavno je došao i rekao mi: Mama, ja ne želim da jedem životinje. Možda je to samo faza, ali je poštujemo. Inače, svako ko nam dolazi donese mu umesto čokolade voće ili povrće jer ga obožava. Smešna je bila i situacija u kojoj mi je rekao da želi brokoli, a kada sam ga pitala – Jel si siguran da nećeš čokoladu, kazao je – Ne, želim ovo – i pokazao na kartu sa nacrtanim brokolijem. 

Jana Milosavljević član je ansambla Beogradskog dramskog pozorišta i trenutno igra u predstavama koje su za kratko vreme osvojila srca publike i postale pravi hit.

 

Komentari (1)

Loading