Porodična idila

Praznična atmosfera u domu porodice Đokovića: osmesi na njihovim licima govore za sebe (foto)

Autor:

03.05.2021 14:30

Foto:

Foto:

Novak Đoković praznik je proveo kod kuće, u društvu svoje porodice. Porodična idila najbolje svetskom teniseru i te kako prija, te će nakon kratkog odmora krenuti u nove pobede.



Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da napravi kratak predah od tenisa, te da praznike provode sa svojom porodicom, u svom domu. Jedan od najvećih hrišćanskih praznika Uskrs Đokovići su proslavili uživajući u porodičnom druženju i običajima koji idu uz ovaj praznik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ovaj prelepi momenat porodica je odlučila da ovekoveči i fotografijom, a sudeći po osmesima na Jeleninom i Novakovom licu, mir sa porodicom izuzetno im je prijao.

- Hristos Voskrese. Srećan Uskrs - poručio je Novak uz pomenutu fotografiju.

Novak Đoković praznik je iskoristio kako bi napunio baterije

Novak je nedavno otkazao svoje učešće na turniru u Madridu, te je slobodno vreme iskoristio kako bi uživao sa porodicom i napunio baterije za nastavak izuzetno naporne sezone. Nakon turnira u Rimu, koji je već iza ugla, očekuje ga i drugi grend slam u sezoni Roal Garos, jedan od najvažnijih trofeja u tenisu.

Pročitajte i Novak Đoković odbrusio Nadalu: Ljudi ne žele da čuju određene stvari od najboljeg na svetu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Za očekivati je da Nole nastavi da niže odlične rezultate, a kada je raspoložen i kada iza sebe ima najvernije navijače, svoju porodicu, ko uopšte može da mu stane na put?

Komentari. (0)

Loading