Otac ćerkice

Ovaj muškarac osvojio je srce prelepe Merjem Uzerli? (Foto)

Autor:

30.04.2021 23:30

Foto:

Foto:

Muž Merjem Uzerli obavijen je velom misterije. Svetska javnost još uvek nije potpuno sigurna ko je otac ćerkice popularne Hurem.



Prelepa glumica Merjem Uzerli srca domaće publike osvojila je ulogom sultanije Hurem u čuvenoj seriji 'Sulejman veličanstveni', od tada obožavaoci sa ovih prostora pomnog prate svaki korak turske glumice. Vest o njenom porođaju 8. januara oduševila je sve, tada je glumica na svet donela zdravu devojčicu, a ime za koje se odlučila zaista je neobično - Lili Koi. Obzriom na to da je izuzetno aktivna na Instagramu, odmah je sa pratiocima podelila sliku s novorođenom ćerkom.

- 8.1.2021. Naša najdraža Lili Koi... Lara, tata i ja smo presrećni što ti možemo poželeti dobrodošlicu u našu porodicu. Osećamo se tako blagoslovljeno i srećno jer si nam stigla. Budi zaštićena zauvek - napisala je uz fotografiju glumica, ne otrkivši ko je zapravo otac deteta.

Pročitajte i Merjem Uzerli fotografijom oduševila svet - Glumica blista u ulozi majke! (foto)

Turski mediji spekulišu da je u pitanju šarmantni turski glumac Čaglar Ertugrul. On se domaćoj javnosti predstavio u seriji 'Ćerke' ulogom Jagiza Egemena. O pomenutim navodima ni šarmantni glumac, a ni lepa glumica nisu se još uvek oglašavali.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading