Nekoliko dana pred rođendan Olivera Balašević skinula je crninu. Prošetala je Novim Sadom u odevnoj kombinaciji koja je sve oduševila, kao da je htela da nagovesti da je s prolećem stigla i nova nada i da život, jednostavno, mora da teče dalje.

„Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu“, napisala je tada starija ćerka Jovana na „Instagramu“, a danas se ponovo oglasila, čestitajući mami rođendan na poseban način.

Pročitajte i Ćerka Đorđa Balaševića potresnim rečima oprostila se od oca: Naći ćemo se tamo!

Instagram

 

Slike koje je objavila na „insta-storiju“ probudile su nostalgiju i vratile nas u prošlost, na početak osamdesetih.

„Krenuvši u Moskvu, stigle smo u Veneciju... Volim te, mama. Srećan rođendan! Tvoj broj jedan.“

Na jednoj od fotografija, uz koju je Lola napisala „naša babuška“, možemo da vidimo nasmejanu Olju sa unukama, prenosi portal Hello.

Pročitajte i Porodica Balašević poklanja Akademiji umetnosti vrednu opremu

Supruga legendarnog Đorđa Balaševića rođena je pre 62 godine u Zrenjaninu. Bila je velika nada jugoslovenske gimnastike, oprobala se i kao glumica, a njena prva knjiga „Planeta Dvorište“, objavljena krajem 2019, postigla je veliki uspeh, te je odnedavno čitaocima dostupno i četvrto izdanje.

Komentari (16)

Loading
Jelena 22:29 30.04.2021

Žena prirodno lepa sa brusom ili bez njega, sa maskom ili bez nje... 🥰

Knezevic Marica 13:03 01.05.2021

Zaista , smesno. Zivot ide dalje ,skretati paznju izbacivanjem fotografija i ko to objavljuje je bez komentar.

Mirka 23:15 01.05.2021

Iza njenog osmeha krije se neizmerna bol .Ostati bez supruga, posle toliko godina braka i ispunjenog života je preteško.Pogotovo ostati bez takve osobe kakav je bio Djole.Srešćete se jednoga dana opet...vreme ne leči...lažu.Osmeh na lice i ideš dalje..šta drugo !! Znam jer sam prošla kroz isto...!!

Daniel Suboticki 23:14 03.05.2021

Da nece ona mozda da se ponovo uda....Nekom svane a nekom se smrkne 🤔

Vekosava 11:22 04.05.2021

I juuuuuu..... čime se Srbin opterećuje, on ima, ona nema brus....bednici tako sestru i majku rođenu zagledajte....one su poštene....

Biljana 18:30 11.05.2021

Dama u pravom smislu te reči. Obrazovana, elokventna, inteligentana. Ni jednog trenutka nije bila samo supruga Đorđa Balaševića već uvek Olivera. Ostvarena i svoja. Respekt.

Uncle Joe 23:32 13.05.2021

Da nije Djole bio sto je bio, i pravio takve novce, ljubav se bas ne bi odrzala. Izvinte, tako kazu ljudi...

Ana 23:03 19.05.2021

Olivera i Djole su imali nesto zajednicko: oboje su bili opsednuti njome. Lepa (ali doduse i hirurski zategnuta) jeste, ali nekako proracunata i hladna, zaljubljena u sebe, tim pre sto ju je on uzdizao u nebesa. Bez njega je nebitna. Dokaz? Brzinom svetlosti ce naci novog, ako vec i nije, zivi bili pa videli. Takve ne tuguju dugo, sa 22 ili 62 godine. Za moje pojmove, nedostatag svakog pieteta. Čak je i ona Ceca "tugovala" duze. Sve su one meni iste, sa osmehom il' bez...